Google+

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τριπλός χορός, τριπλή γιορτή, τριπλή διασκέδαση!!! Τα χορευτικά είδη του μήνα, Fun-Play-Dance & Dance Stretching, υποδέχονται το Trophy Ball 2017!!!

Ο Οκτώβριος πλησιάζει και οι εκπλήξεις στις σχολές χορού Apollon μεγαλώνουν!!! Αποχαιρετάμε τον Σεπτέμβριο, τον μήνα του Αργεντίνικου Tango, και καλωσορίζουμε τον μήνα του Fun-Play-Dance, του χορευτικού Stretching και της πιο κομψής χορευτικής δεξίωσης, Trophy Ball 2017!!!

Trophy Ball!!! Η επίσημη δεξίωση χορού που χαρακτηρίζεται από αίγλη!!!

Το Trophy Ball αποτελεί μία βραδιά γεμάτη χορό και διασκέδαση! Είναι μία από τις καινοτομίες των σχολών χορού Apollon, και λαμβάνει χώρα στην εκκίνηση του νέου έτους!

Είναι μία γιορτή που περιλαμβάνει μία σειρά από θεαματικές χορογραφίες μαθητών και δασκάλων των σχολών μας, αλλά και την επίσημη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας!!!



Η προετοιμασία των χορογραφιών ξεκινάει από τον Οκτώβριο! Μαθητές και δάσκαλοι των σχολών Apollon Dance Studio, συνεργάζονται και σε κάθε Trophy Ball, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!!! Παρακολουθούμε τις εκπληκτικές χορογραφίες από όλα τα είδη χορού, όπου οι αγαπημένοι μας μαθητές χορεύουν με τους δασκάλους τους, σε Ιδιωτικές Χορογραφίες, παρουσιάζοντας την διδακτέα τους ύλη, και ανάλογα με το χορευτικό επίπεδο που έχουν ολοκληρώσει, βραβεύονται!!! Από την βραδιά, δεν λείπουν και οι Ομαδικές Χορογραφίες, όπου ομάδες μαθητών από την κάθε σχολή χορού Apollon, παρουσιάζει κάθε χρόνο, εντυπωσιακά χορευτικά Shows, γεμάτα χρώματα και υπέροχους μουσικοκινητικούς συνδυασμούς!

Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι πρόβες, για να εξελιχθούμε και να πάρουμε περισσότερη γνώση για τους χορούς που αγαπάμε!!! Και φυσικά, να είμαστε πανέτοιμοι για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς, το Trophy Ball 2017!!!


Χορός και διασκέδαση, μέσα από την άσκηση με
Fun-Play-Dance & Dance Stretching!!!

Ο χορός αποτελεί την πιο διασκεδαστική μορφή άσκησης, όποιο είδος του και αν επιλέξουμε!!! Πιο εξειδικευμένα, οι σχολές χορού Apollon, έχουν δημιουργήσει 2 πρωτοποριακά είδη χορού, που μπορούν να μας αναπτύξουν όλα τα προσόντα και τις ικανότητες που επιθυμούμε, με κύριο σκοπό την εκγύμναση και την ευλυγισία!!!

Το Fun-Play-Dance και το χορευτικό Stretching, αποτελούν τον καλύτερο, αλλά και τον πιο δυνατό συνδυασμό χορευτικής άσκησης!!! Μπορούμε να ασχοληθούμε και με το καθένα ξεχωριστά, ή να τα συνδυάσουμε με οποιοδήποτε άλλο είδος χορού!!!


Dance Stretching!!!
Για έναν χορευτή, είναι απαραίτητο να γνωρίζει καλά το είδος προθέρμανσης, που χρειάζεται πριν ξεκινήσει να χορεύει, ή να κάνει την χορευτική του εξάσκηση, αλλά και τις ασκήσεις αποθεραπείας, στο τέλος της!

Το Dance Stretching, αποτελείται από ασκήσεις που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες του κάθε σημείου στο σώμα μας ξεχωριστά! Γίνεται μέσα από επαναλήψεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντάς μας την ευχέρια της ευλυγισίας, και κατά συνέπεια, της ολοκληρωμένης και ελεγχόμενης χορευτικής κίνησης!!!

Χωρίζεται σε επίπεδα ευκολίας και η εξέλιξή μας είναι σταδιακή! Ο συνδυασμός του με τα χορευτικά είδη, φέρνει μία γρήγορη χορευτική εξέλιξη και στον εαυτό μας, αλλά και στους χορούς που έχουμε επιλέξει να διδαχθούμε!!! Μπορούμε να το συνδυάσουμε είδη, όπως οι Ελληνικοί Λαϊκοί και Παραδοσιακοί χοροί, οι Latin και οι Ευρωπαϊκοί χοροί, ή οι Κουβανέζικοι και οι Μοντέρνοι χοροί, αλλά και το Oriental!!!



Fun-Play-Dance!!!
Φυσικά, ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος εκγύμνασης και χορευτικής εκτόνωσης, είναι ο συνδυασμός του χορευτικού Streaching, με το Διασκεδαστικό-Παιχνιδιάρικο είδος Χορού, που είναι το Fun-Play-Dance!!!

Το Fun-Play-Dance αποτελείται από διασκεδαστικές χορογραφίες σε αγαπημένα και ζωηρά μουσικά κομμάτια!!! Οι χορευτικές κινήσεις στοχεύουν σε κάθε σημείο του σώματος και μας δίνουν την ευκαιρία να αποβάλουμε το καθημερινό stress, να εκτονωθούμε, ενώ ταυτόχρονα, γυμναζόμαστε!!!

Το Fun-Play-Dance μας χαρίζει την δυνατότητα να απελευθεροθούμε όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά!!! Οι συνδυασμοί των κινήσεων, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε το σώμα μας και να βρούμε ακριβώς το στυλ κίνησης που μας ταιριάζει!!! Η ισορροπία μας γίνεται καλύτερη, τα χέρια απομακρύνονται από το σώμα και κινούνται στον ρυθμό, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει μαζί και η αυτοπεποίθησή μας!!!

Η μεγαλύτερη αρετή που αναπτύσσουμε μέσα από κάθε είδος χορού, είναι η ικανότητα της δημιουργίας!!! Όπως και το Dance Streaching, έτσι και το Fun-Play-Dance, μπορούν να μας δώσουν μία δυναμική πορεία στον στόχο και την προσωπική εξέλιξη που έχουμε επιλέξει!!! Είτε συνδυαστικά μεταξύ τους, ή και με άλλους χορούς!!!


 “Όλα στο σύμπαν έχουν ένα ρυθμό, όλα χορεύουν.
~Maya Angelou~ 

Στις σχολές χορού Apollon, ταξιδεύουμε
μέσα στο μαγευτικό σύμπαν του χορού!!!

Δείτε επίσης:

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017...
ΞΕΚΙΝΑ!!!
Εξασκηθείτε με το Practice Plan
και φτάστε τις χορευτικές σας αποδόσεις
στα ύψη ακολουθώντας
τις χρήσιμες συμβουλές μας!
Μάθετε περισσότερα για τους Χορούς
που μπορείτε να μάθετε στις σχολές μας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου