Google+

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Αγαπημένα Εβδομαδιαία Events Ξεκινούν Με Πολύ Χορό, Διασκέδαση Και... Welcome Back Pizza Party!!!


Τι συμβαίνει όταν θέλουμε να συνδυάσουμε την απόλυτη εμπειρία της διασκέδασης με την χορευτική εξάσκηση;;;

Οι σχολές χορού Apollon, έχουν δημιουργήσει την μοναδική συνταγή που απογειώνει το κέφι!!! Αυτή δεν είναι άλλη, από τα μοναδικά Θεματικά, Εβδομαδιαία Parties, που περιμέναμε ανυπόμονα!!!

Η έναρξη των εκπαιδευτικών parties, της φετινής χορευτικής σεζόν, έχει οριστεί την

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου!!! Η σχολή χορού Apollon Dance Studio στο Ίλιον, έχει φορέσει τα καλά της, και μας περιμένει στις 21.00, να μοιραστούμε υπέροχες χορευτικές στιγμές με συμμαθητές και φίλους!!!

Και φυσικά, το πρώτο party της χρονιάς, σημαίνει γιορτή με φαγητό, διασκέδαση, καλή παρέα και πολύ χορό!!! Για αυτό, το Welcome Back Pizza Party, αποτελεί πλέον την εκκίνηση, σε μία σειρά από ανατρεπτικά και υπέροχα πάρτι, που μας περιμένουν ολόκληρη την χρονιά!!!


Το αγαπημένο έδεσμα μικρών και μεγάλων, χορεύει!!
Φαίνεται πως η πίτσα, αποτελεί το αγαπημένο φαγητό, που έχει συνδεθεί με την χαλάρωση και την ψυχαγωγία!!! Οι ρίζες του φτάνουν στον 6ο αιώνα π.Χ, όπου η στρογγυλή ζύμη, δεν έλειπε από κανένα συμπόσιο και αποτελούσε το κύριο πιάτο για χορό και τραγούδι!!!

Μπορεί σήμερα, η πίτσα, να έχει μείνει στην παράδοση του Καναδά και της Ιταλίας, όμως λέγεται πως το σχήμα της, το χρησιμοποιούσαν οι Πέρσες στρατιώτες, επειδή έφτιαχναν κυκλικό ψωμί πάνω στις ασπίδες τους!

Στην αρχαιότητα, οι Έλληνες, αλλά και οι Ρωμαίοι, συνόδευαν όλες τους τις εορταστικές εκδηλώσεις με ένα έδεσμα που δεν έλειπε από το τραπέζι!!! Η στρογγυλή ζύμη, έδινε την ευκαιρία να δημιουργηθεί κάθε είδους γευστικός συνδυασμός με μυρωδικά, μέλι, ρίζες και ελαιόλαδο!


Η γαστρονομική παράδοση, διαδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο!!! Συνδέθηκε με τον χορό και έγινε το φαγητό της χαράς!!! Τόσο, που στις αρχές του 16ου αιώνα, αποτέλεσε αντικείμενο πειραματισμού! Ξεκίνησαν να προστίθενται υλικά, όπως το τυρί και κατέφθασε στη Νάπολη της Ιταλίας, όπου δημιουργήθηκε η πρώτη “ανοιχτή πίτα”, με βάση την σάλτσα!

Έκτοτε, η πίτσα, συναντάται σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσα από μία πανδαισία γεύσεων και δίνει το παρόν σε κάθε party και μουσικοχορευτική εκδήλωση!!! Έτσι, και οι σχολές χορού Apollon, συνεχίζουν την παράδοση χιλιάδων ετών και μας προσκαλούν όλους, στο πιο δυναμικό ξεκίνημα για το 2016-2017!!! Αυτό σημαίνει πως κάθε εβδομάδα, τα θεματικά parties των σχολών μας, κρύβουν μεγαλύτερες εκπλήξεις και πιο εντυπωσιακά θέματα από ποτέ!!! Το Pizza Party, είναι μόνο η αρχή!!!

Η μέρα που όλοι περιμέναμε, πλησιάζει!!! Ζωηροί και κεφάτοι ρυθμοί μας περιμένουν, για να τους ακολουθήσουμε με τα βήματα και τις φιγούρες των αγαπημένων μας χορών!!!


Το χορευτικό μας ραντεβού έρχεται
και μας υπόσχεται καινούριες εμπειρίες, γεμάτες γεύση, κέφι και χαμόγελα!!!


Δείτε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου