Google+

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Χορευτικός Παρτενέρ!!!

Οι προετοιμασίες για τον πιο ανατρεπτικό και φαντασμαγορικό Διαγωνισμό χορού, έχουν ξεκινήσει!!! 
Ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τον χορό, τον εαυτό μας, αλλά και την συνεργασία μέσω του χορού!!!

Οι μαθητές από κάθε σχολή Apollon Dance Studio, χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες! Βήμα βήμα, προς την τελειοποίηση της κάθε χορογραφίας, όλοι καλούνται να μάθουν και να ακολουθήσουν νέες κινήσεις, συνδυασμένες με την τεχνική ενός υψηλότερου επιπέδου. Εκτός από τους βηματισμούς, όμως, στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της συνεργασίας με έναν χορευτικό παρτενέρ!


“Όταν χορεύουμε μαζί με έναν συγκεκριμένο καβαλιέρο, ή μία συγκεκριμένη ντάμα, δεν
 ακολουθούμε μόνο μία χορογραφία, που μας υπέδειξε ο χορογράφος. Ανάμεσα σε εμάς και τον παρτενέρ μας, δημιουργείται ένας δεσμός επικοινωνίας. Η επικοινωνία μας φαίνεται και στο κοινό. Εκείνο που χρειάζεται να καταλάβουμε για να επιτύχουμε τον στόχο να φαινόμαστε σαν ένα, είναι πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο με κάθε του κίνηση!” 

Στην αρχή, η επαφή μεταξύ των δύο παρτενέρ είναι αναγκαία, έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται, μέσα από την αντίσταση και την στάση σώματος, και οι δύο τις κατευθύνσεις που έχει ορίσει ο χορογράφος να ακολουθήσουν. Σιγά σιγά, και πάντα μέσα από την εξάσκηση, οι δύο χορευτές, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται καλύτερα ο ένας τον άλλο, χορευτικά, αλλά και συναισθηατικά. Το χορευτικό ζευγάρι αρχίζει να βρίσκεται σε θέση να μπορεί να χορέψει μαζί και από απόσταση, αντιλαμβανόμενο την διάθεση του παρτενέρ του, με αποτέλεσμα να διευθύνει και να διευθύνεται, σα να διαβάζει τις κινήσεις και την έκφραση του άλλου!

Όλα τα χορευτικά ζευγάρια των σχολών έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν το Practice Plan, που διατίθεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές των σχολών χορού Apollon! Ακολουθώντας βήμα βήμα τα στάδια χορευτικής εξάσκησης για μία χορογραφία, οι μαθητές βρίσκονται όλο και πιο κοντά στον τελικό τους στόχο, που είναι η εξέλιξη!


“Επί σκηνής, το αν είμαστε κοντά με τον παρτενέρ μας, είτε αφορά το κράτημα και την απόσταση μεταξύ μας, είτε την σύνδεση, είναι κάτι που το κοινό μπορεί να αντιληφθεί! Εμείς, εκείνο που έχουμε να σκεφτούμε, είναι τον τρόπο που θα τους αφηγηθούμε μία ιστορία, μέσα από τον δικό μας χορό! Ο χορός μας δίνει ευχαρίστηση και μας ψυχαγωγεί! Μπορούμε να εξελίξουμε τις δυνατότητές μας σε αυτόν, τόσο ατομικά, όσο και συλλογικά!”

Οι σχολές χορού Apollon, δίνουν πάντοτε την δυνατότητα να αναπτύξουμε πιο γρήγορα και άρτια, τα προσόντα μας μέσω του χορού! Ο Σεπτέμβριος, είναι ένας μήνας γεμάτος εκπλήξεις, που μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα χορευτικά μονοπάτια!!! Ενημερωθείτε από την Γραμματεία της σχολής σας, για τις απίθανες προσφορές του μήνα!!


Το ταξίδι της νέας χορευτικής σεζόν ξεκίνησε!!!
 Η ψυχαγωγία, ο χορός και η εκπαίδευση
μας περιμένουν!!!
 
 
Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017...
ΞΕΚΙΝΑ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου