Google+

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Το Κουδούνι Χτύπησε... Η Σχολική Χρονιά Ξεκινά!!!

Οι νεαροί μας μαθητές επιστρέφουν στις σχολικές τους τάξεις και το νέο τους εκπαιδευτικό, αλλά και χορευτικό πρόγραμμα ξεκινάει!!!

Οι μικροί, αλλά και οι νεαροί μαθητές των σχολών χορού Apollon, ξεκινούν μία χρονιά γεμάτη γνώση, νέες εμπειρίες, αλλά και διασκέδαση!!!

Και, φυσικά, οι σχολές Apollon Dance Studio, έχουν ετοιμάσει το πιο παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό χορευτικό ταξίδι για όλους!!! Μία σειρά από θεματικά πάρτι έρχεται, να καταπλήξει μικρούς και μεγάλους!!! Πέρισυ, οι πειρατές, οι γρίφοι και τα γευστικά, πολύχρωμα, φυσικά εδέσματα, άφησαν τις πιο γλυκές αναμνήσεις σε όλους μας!!! Οι μαθητές, σε κάθε χορευτική εκδήλωση, ζητούσαν ξανά και ξανά να επαναληφθούν!!!

Επειδή τα παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης, και μαζί τους γινόμαστε και εμείς παιδιά ξανά, τα θεματικά, παιδικά και baby parties, επιστρέφουν, με όλα τα αγαπημένα θέματα, αλλά και με καινούρια, γεμάτα περιπέτεια και χορό!!!


Μαζί τους και εμείς, θα προσκελέσουμε αγαπημένους φίλους, να τραγουδήσουμε karaoke, χορεύοντας, θα πάρουμε την μαμά και τον μπαμπά για να τους δείξουμε τι μάθαμε, σε ένα πάρτι έκπληξη!!! Και όχι μόνο!!! Φέτος, κάποιοι θα γυρίσουν τον κόσμο και θα γνωρίσουν όλους τους χορούς, μόλις σε μερικές ώρες!!! Και τα παιχνίδια με τα μπαλόνια και τα μουσικοχορευτικά μαξιλάρια, δεν θα απουσιάζουν, ούτε η πιο χαρούμενη γυμναστική μέσα από τις Fun Play Dance χορογραφίες!!! Θα στολίσουμε μαζί με όλους την αγαπημένη μας σχολή και τα Χριστούγεννα, αλλά και τις Απόκριες, και θα πάρουμε όμορφα δωράκια!!!

Θα λάβουμε μέρος σε θεαματικούς χορευτικούς διαγωνισμούς, και θα παρουσιάσουμε χορογραφίες Ιδιωτικές, με την δασκάλα, ή τον δάσκαλό μας, και Ομαδικές με τους αγαπημένους μας φίλους, στους συγγενείς, που θα έρθουν να μας δουν στις επίσημες δεξιώσεις, Trophy Ball και Tropical Night 2017!!!


Μία χρονιά που υπόσχεται πολλές χορευτικές
και άκρως δισκεδαστικές εκπλήξεις!!!

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα μαθήματα μας και να γεμίσουμε περισσότερη ενέργεια!!! Στις σχολές χορού Apollon έχουν ήδη ενταχθεί νέα προγράμματα διδασκαλίας για μικρούς και μεγάλους, που αποτελούν έναν ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Αυτά δεν είναι άλλα, από το Χορευτικό Αλφάβητο, οι Αριθμοί που χορεύουν, αλλά και το χοερυτικό Stretching!!! Τρεις μοναδικοί και κανοτόμοι εκπαιδευτικοί οδηγοί, που δημιουργήθηκαν μέσα από την αγάπη και την γρήγορη εξέλιξη που παίρνουμε και βλέπουμε από όλους τους μαθητές μας!!!

Ήρθε η ώρα όλοι τους, να κατακτήσουν στόχους και να ανέβουν πιο ψηλά στο σκαλοπάτι που έχουν αρχίσει να χτίζουν!!!


Καλή σχολική και χορευτική χρονιά και...
Καλή Πρόοδο σε όλους!!!


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Ταξιδέψτε κι εσείς στον μαγικό
κόσμο του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου