Google+

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Trophy Ball 2019 - Η μεγάλη Bραδιά Xορευτικών Eπιδείξεων!



Οι πόρτες ανοίγουν και η αίθουσα γεμίζει από καλοντυμένους καβαλιέρους και κομψές ντάμες. Οι μαθητές και οι φίλοι-προσκεκλημένοι τους είναι εδώ, για να λάβουν μέρος, και φέτος, στo πιο λαμπερό, γιορτινό party.

Μια βραδιά διασκέδασης και Απονομής Βραβείων είναι εδώ!!

Οι σχολές χορού Apollon Dance Studio σας προσκαλούν στην πρώτη Επίσημη Εκδήλωση του 2019, στην βραδιά Χορευτικών Επιδείξεων TROPHY BALL 2019!!!

Οι μαθητές μας έχουν ήδη ολοκληρώσει κάποιο χορευτικό επίπεδο και απόψε ήρθε η ώρα να λάβουν το βραβείο τους, με την επισημότητα που τους αρμόζει. Θα μας παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της πορείας τους μέσα από ιδιωτικές και ομαδικές χορογραφίες. Έχουν ήδη προετοιμάσει τις εντυπωσιακές και γεμάτες έμπνευση φιγούρες τους. Έχουν ήδη γίνει καλύτεροι χορευτές και έχουν ήδη διασκεδάσει διπλά κάνοντας πρόβες και έξτρα μαθήματα χορού.

Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει!!
Με απολύτως γιορτινή διάθεση, μαθητές, φίλοι και δάσκαλοι χορεύουμε στα κεφάτα party διεθνής χορούς, αλλά και ελληνικούς χορούς, χειροκροτούμε την προσπάθεια αρχάριων μαθητών, προχωρημένων μαθητών , αλλά και μελλοντικών επαγγελματιών του χορού, επιβραβεύουμε την συμμετοχή με πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας, τρώμε και πίνουμε όλοι μαζί, μαθαίνουμε τα πρώτα μας βήματα στην χορευτική πίστα με την βοήθεια των δασκάλων και αμέσως μετά την κοπή της πίτας ψάχνουμε για το φλουρί που χαρίζει σε έναν τυχερό το μεγάλο δώρο της βραδιάς!

Ήρθε η στιγμή της επίσημης Απονομής Βραβείων!!
Όλοι οι μαθητές μας έχουν επιλέξει τα αγαπημένα τους τραγούδια και είναι έτοιμοι να μας εντυπωσιάσουν σε αυτή την γιορτινή βραδιά.Θα ανέβουν στην πίστα μαζί με τον δάσκαλό ή την δασκάλα τους για μία ιδιωτική χορογραφία.Μία χορογραφία που έχει βασιστεί στο χορευτικό επίπεδο που ολοκλήρωσε ο μαθητής, έχει όμως και στοιχεία από το χορευτικό επίπεδο που ακολουθεί. Οι μαθητές μας προοδεύουν και σε κάθε τους χορογραφία, παρουσιάζουν στο κοινό όλο και καλύτερα αποτελέσματα. Ανεβάζουν κάθε φορά τον προσωπικό τους πήχη!

Οι Χορευτικές Επιδείξεις συνεχίζονται!!
Οι ομάδες της κάθε σχολής έχουν κι αυτές προετοιμάσει κάτι για όλους εμάς!! Με απόλυτη συνεργασία, ομαδικότητα, σεβασμό και κέφι φέρνουν στην πίστα τις ομαδικές τους χορογραφίες. Είμαστε έτοιμοι να μαγευτούμε από τα σχήματα των θέσεων, τα χρώματα των κοστουμιών και το συναίσθημα των χορευτών!

Τα πάρτι ανεβάζουν κι άλλο την γιορτινή διάθεση!!
Και στα party χορεύουμε όλοι ασταμάτητα!! Σε ρυθμούς Ευρωπαϊκούς, Λάτιν, Κουβανέζικους, ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς! Αλλά χορεύουμε και όλοι μαζί πάνω σε ήδη έτοιμες μικρές χορογραφίες! Όλοι μπορούν να το κάνουν!!!! Και φυσικά όλοι οι δάσκαλοι φέρνουν μαζί τους, τις δικές τους επαγγελματικές χορογραφίες, αφιερωμένες σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Trophy Ball σημαίνει και δώρα!
Κατά την διάρκεια της βραδιάς όλοι παίρνουν τα δώρα τους από τους επίσημους χορηγούς μας, παίρνουν μέρος στις κληρώσεις για τα πλούσια χορευτικά δώρα των σχολών μας και φυσικά δεν ξεχνάμε μετά την κοπή της πίτας να ψάξουμε στο κομμάτι της βασιλόπιτας για το φλουρί και το δώρο που μας χαρίζει!!! Μη λείψει κανείς από αυτή την μεγάλη γιορτή!!

Οι γραμματείες στις σχολές των Αγίων Αναργύρων , του Ιλίου και της Μεταμόρφωσης μπορούν να σας προμηθεύσουν τις προσκλήσεις σας εγκαίρως!!

Καλή διασκέδαση λοιπόν στην διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και στο βράδυ του μεγάλου γιορτινού πάρτυ και της πρώτης
Επίσημης Χορευτικής Εκδήλωσης
Trophy Ball 2019!


Ραντεβού στις 02 Φεβρουαρίου!!



Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα video από τις
επίσημες εκδηλώσεις των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου