Google+

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση μας συνεχίζεται με... Christmas Pic Nic Party!!!


Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και την σκυτάλη αναλαμβάνει η βραδιά όπου τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα εδέσματα παίρνουν τον κυρίαρχο ρόλο...

Πήραμε το κόκκινο χριστουγεννιάτικο τραπεζομάντηλο μας και φύγαμε για...
Christmas Pic Nic Party!!!

Τα Χριστούγεννα παίζουν τον πρωταρχικό ρόλο στη διασκέδαση μας και... αυτή τη φορά, περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τα πιο εορταστικά εδέσματα, αλμυρά ή γλυκά, που με τόση αγάπη ετοιμάζουν οι αγαπημένοι μας μαθητές!!!

Άραγε... τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν;;;
Μια βραδιά γευσιγνωσίας έρχεται και η "Χρυσή Κουτάλα" περιμένει να αναδείξει τον καλύτερο σεφ! Οι πιο πλούσιες γεύσεις, απολαυστικές γεύσεις θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!!! Σε συνδυασμό με το αγαπημένο μας χόμπι...

Η πίστα παίρνει φωτιά!
Τι καλύτερο από το να παίρνουμε δυνάμεις με τα πιο απολαυστικά εδέσματα και να συνεχίσουμε τον χορό και τη διασκέδαση μας μέχρι τελικής πτώσης!!! Οι Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί δίνουν τον παλμό στην διασκέδαση μας και η χορευτική μας εξάσκηση γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ!!! Latin, Ευρωπαϊκοί, Κουβανέζικοι, Παραδοσιακοί, Λαϊκοί... Όλοι οι Χοροί παρόντες για να διασκεδάσουμε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα υπό το φως των κεριών και του πιο λαμπερού άστρου!!

Οι Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις...
... αποτελούν σημείο κλειδί στην χορευτική μας εξάσκηση! Το τρίτο και αναπόσπαστο κομμάτι του Συστήματος Διδασκαλίας των σχολών μας, του UNIT, έχει σκοπό την χορευτική εξάσκηση και την πλήρη αφομοίωση της διδαχθείσας χορευτικής ύλης που έχει παραδοθεί σε κάθε ώρα Ιδιωτικού και Ομαδικού Μαθήματος Χορού! Σε συνδυασμό με τους πιο αγαπημένους ρυθμούς και την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων αποτελεί το μυστικό συστατικό στη συνταγή της χορευτικής επιτυχίας και... φυσικά... της διασκέδασης μας!!!

Μια ακόμη βραδιά γεμάτη με ατελείωτο χορό και διασκέδαση έρχεται και υπόσχεται να μας κάνει να βιώσουμε ακόμη περισσότερο την μαγεία των Χριστουγέννων και... φυσικά... να μας χαρίσει ατελείωτες όμορφες στιγμές!!!

Δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου και...

Καλή μας Διασκέδαση!!!



Δείτε επίσης:

Χορός και Καλές Τέχνες!
Μάθετε πόσο σημαντικό ρόλο
παίζει ο χορός στην ζωή μας!!!
Μάθετε περισσότερα για το
Savoir Vivre του Χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου