Google+

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Λίγο πριν το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018... έρχεται η Practice Night!!!!


Ένα βήμα πριν την μεγάλη μας βραδιά...
Το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 είναι προ των πυλών και... τα ζευγάρια και οι ομάδες των σχολών μας είναι πανέτοιμες να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά, μέσα από τον πιο θεαματικό Διαγωνισμό Χορού!!!

Οι χορογραφίες έχουν πλέον ολοκληρωθεί και... οι νέες θεαματικές δημιουργίες με την μοναδική ερμηνεία των διαγωνιζομένων, είναι έτοιμες να καταπλήξουν κριτές και θεατές!!!

Πριν, όμως, από την θεαματική έναρξη του Χορευτικού μας Διαγωνισμού, έρχεται η βραδιά όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι δίνουν στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό υπό τις συνθήκες ενός πραγματικού διαγωνισμού χορού!!!

Practice Night!!!

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν την πρώτη τους εμπειρία ενός μεγάλου χορευτικού διαγωνισμού. Μια βραδιά όπου... τα ζευγάρια και οι ομάδες των σχολών μας, παρουσιάζουν την αντιπροσωπευτική τους χορογραφία, ταυτόχρονα στην πίστα!!!

Οι Χρήσιμες Συμβουλές, φυσικά, δεν λείπουν από την βραδιά!!! Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι μας δίνουν τον τρόπο για το πως να είμαστε λαμπεροί κατά τη διάρκεια της χορευτικής μας εμφάνισης, την θεαματική είσοδο, και έξοδο, ενώ μπαίνουμε στην χορευτική πίστα και... κυρίως... την καταλληλότερη προθέρμανση πριν από την μεγάλη στιγμή!!!


Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως...
Η χορευτική εξέλιξη και η τελειοποίηση της χορευτικής παρουσίασης των διαγωνιζομένων, προέρχεται από την συνεχή χορευτική εξάσκηση! Με λίγα λόγια... το Practice Plan!!! Τον πλήρη οδηγό χορευτικής εξάσκησης που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους συμμετέχοντες του χορευτικού μας Διαγωνισμού!!! 

Οι μαθητές των σχολών μας, προκειμένου να φτάσουν στις τελικές τους πρόβες, πριν από κάθε μεγάλη χορευτική εκδήλωση, έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα της σχολής της φοίτησης τους και να εξασκήσουν τις χορευτικές τους ικανότητες με τους καταλληλότερους τρόπους και τις μεθόδους εξάσκησης που χρειάζονται για την πλήρη αφομοίωση των βημάτων, της χορογραφίας, την τεχνικής και του ιδιαίτερου χορευτικού στυλ!

Σωστή προετοιμασία σημαίνει ατελείωτη διασκέδαση στα πλαίσια που πρεσβεύει ένας Διαγωνισμός Χορού και... κυρίως... ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στην χορευτική μας εμφάνιση και... στις 21:00, η σχολή του Ιλίου, φοράει τα καλά της και υποδέχεται τους αυριανούς Νικητές του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!!

Ραντεβού στην... Practice Night!!!



Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές που θα 
ανεβάσουν στα ύψη τις χορευτικές 
σας αποδόσεις!
One Dance Samba!
Η Διαγωνιστική Κατηγορία
του Μεγάλου Τελικού που μας
ξεσήκωσε με τον ρυθμό της!
Ο πιο θεαματικός Διαγωνισμός
Χορού... έρχεται! Κάντε κι εσείς
τα πρώτα σας βήματα στην τέχνη
του χορού και διασκεδάστε μαζί μας
στην πιο λαμπερή βραδιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου