Google+

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τελικός Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2016 - 2017 έκανε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά μέσα από τις καταπληκτικές χορογραφίες που απολαύσαμε. Οι μοναδικές χορευτικές μάχες ανάμεσα στις ομάδες των σχολών μας μάς χάρισαν ένα μοναδικό υπερθέαμα, βιώνοντας από κοντά την μαγεία ενός Διαγωνισμού Χορού!

Μέσα από τον μεγάλο ανταγωνισμό, η ομάδα των Αγίων Αγίων Αναργύρων μας εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην Show Latin Mix Διαγωνιστική Κατηγορία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού, κάνοντας κριτές και θεατές να παραμιλούν στο πέρασμα της!

Ας την απολαύσουμε!!!


Μια καταπληκτική χορευτική εμφάνιση, με άψογη τεχνική εκτέλεση και άκρως ξεσηκωτικό ρυθμό, που ανέβασε τον παλμό της βραδιάς μας στα ύψη και ταξίδεψε σε μέρη εξωτικά!!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Ένα μοναδικό Latin Mix!!!
Με τον χορό του φλερτ και τον πιο παιχνιδιάρικο ρυθμό του Cha Cha, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έκανε την δυναμική εμφάνιση της ξεσηκώνοντας κριτές και θεατές! Με την επιτυχία του Andy Nicolas, Δανικής καταγωγής, και μεγαλωμένος στην πανέμορφη Ρόδο, καλλιτέχνη, παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του "Senorita - Won't you be my". Ένα κομμάτι που έκανε την εμφάνιση του το 2015 και αποτέλεσε σημείο σταθμό στο καλοκαίρι μας.

Το δεύτερο συνθετικό κομμάτι της Show Latin εμφάνισης, αποτέλεσε το αγαπημένο "Love me like you do" της, αγγλικής καταγωγής, Ellie Goulding. Μια Rumba, που έκανε την εμφάνιση της ως Soundtrack της ταινίας Fifty Shades of Grey τον Ιανουάριο του 2015 και μας παρασύρει στους ρομαντικούς ρυθμούς της ακόμα και σήμερα.

Το τρίτο και τελευταίο κομμάτι της καταπληκτικής χορογραφίας που απολαύσαμε, αποτέλεσε μια καλοκαιρινή και άκρως ξεσηκωτική Samba. Με τον εκρηκτικό ρυθμό του Ed Sheeran και του αγαπημένου "Shape of you", οι χορευτές μας έφτασαν την καταπληκτική τους εμφάνιση στα ύψη και μας έκαναν να θέλουμε να χορέψουμε μαζί τους στην πίστα.

Η διασκέδαση συνεχίζεται...
Το πρώτο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017 - 2018 έρχεται και μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, θέαμα και πολλές ανατροπές.



Άραγε, τι μας ετοιμάζει η σχολή των Αγίων Αναργύρων για το πρώτο μέρος του Χορευτικού μας Διαγωνισμού και ποια θα είναι η θέση που θα λάβει στην τελική κατάταξη;;;

Οι απορίες μας θα λυθούν την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου,
στην εκρηκτική έναρξη του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!!



Δείτε επίσης:

Απολαύστε τους χορευτές μας
στον χορό της αγάπης και του έρωτα,
και την ρομαντική Rumba που
μας χάρισαν στον Μεγάλο Τελικό
του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!!!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με την τέχνη του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου