Google+

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Χορός και τραγούδι... ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ... και είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε στον ρυθμό της δικής μας μαγικής φωνής στο... Karaoke Party!!!


Τα αγαπημένα μας Εβδομαδιαία Θεματικά Χορευτικά Πάρτυ συνεχίζονται δυναμικά και... την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου... είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε με τον ρυθμό που δίνει η δική μας κρυστάλλινη φωνή ερμηνεύοντας αγαπημένες, παλιές και καινούριες, ξένες και ελληνικές επιτυχίες που άφησαν εποχή!

Το Karaoke Party έφτασε...
και είναι γεγονός!!!

Κάθε χρονιά, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πάρτυ που διοργανώνουν οι σχολές μας. Έτσι και φέτος... ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ... ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ!!!

Αρχικά...
Το Karaoke, φαίνεται πως έχει τις ρίζες του από την Ιαπωνία και η ετοιμολογία της λέξης "Kara-oke", στην τοπική γλώσσα, σημαίνει "Άδεια Ορχήστρα". Οι συμμετέχοντες σε αυτό, καλούνται να καλύψουν την θέση του τραγουδιστή -καθώς η μουσική παίζει και η οθόνη δείχνει τους στίχους αλλά χωρίς κάποιον να τραγουδάει- και να ερμηνεύσουν με το αντίστοιχο πάθος και συναισθήματα, τον ρυθμό του αγαπημένου τους κομματιού μέσα από την δική τους προσωπικότητα!

Πλέον...
... συναντάται συχνά σαν μορφή ψυχαγωγίας σε πολλά νυχτερινά κέντρα και πολλές φορές με την μορφή διαγωνισμού, όπου κριτές είναι οι παρευρισκόμενοι. Νικητής, φυσικά, είναι εκείνος που θα καταφέρει να ξεσηκώσει όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο και θα φτάσει το ντεσιμπελόμετρο στο κόκκινο με την ερμηνεία του.

Το μυστικό της επιτυχίας...
... στην αγαπημένη μας βραδιά, αποτελεί το αγαπημένο μας χόμπι. Ο χορός! Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, ξεδιπλώνουμε το φωνητικό μας ταλέντο, εκτός από το χορευτικό, και η πίστα παίρνει φωτιά από τις φιγούρες μας! Λάτιν, Ευρωπαϊκοί, Κουβανέζικοι, Παραδοσιακοί, Λαϊκοί... Όλοι οι χοροί ΠΑΡΟΝΤΕΣ δίνοντας το στίγμα τους για μια άκρως διασκεδαστική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη!!!!

Ζεσταίνουμε λοιπόν τις φωνές μας και είμαστε έτοιμοι για το πιο διασκεδαστικό Πάρτυ της χρονιάς!!!!



Η Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου πλησιάζει, 
και η σχολή του Ιλίου μας υποδέχεται στις 21:00
 με την βραδιά που έγινε θεσμός!!!



Καλή μας Διασκέδαση!!!!



Δείτε επίσης:

Μάθατε για τους Χορούς
που διδάσκουν οι σχολές μας;
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές από τις
Επίσημες Εκδηλώσεις
των σχολών μας!
Ενημερωθείτε κι εσείς για το
Σύστημα Διδασκαλίας των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου