Google+

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Χαρούμενες παιδικές φωνές γεμίζουν την αίθουσα και η διασκέδαση μας ξεκινά στο... Welcome Back Baby Party!!!


Η πιο χαρούμενη στιγμή της χρονιάς έφτασε και... με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε τους λιλιπούτειους χορευτές μας με ένα πάρτι έκπληξη!!!!

Η χορευτική αίθουσα γεμίζει με όμορφα παιδικά χαμόγελα, κι εμείς γινόμαστε και πάλι παιδιά μαζί με τους μικρούς μας φίλους, παίζοντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τους αγαπημένους μας χορούς!!! Latin, Ευρωπαϊκοί, Μοντέρνοι και ελληνικοί ρυθμοί δίνουν το παρόν και φτάνουν τη διασκέδαση μας στα ύψη!!!

Όλοι μαζί παίζουμε τα αγαπημένα μας χορευτικά παιχνίδια, ξεφαντώνουμε με τις αγαπημένες μας Fun - Play - Dance χορογραφίες και... με το χορευτικό Stretching και το Χορευτικό Αλφάβητο, γράφουμε τις πιο όμορφες λέξεις με τον δικό μας μοναδικό τρόπο... Το σώμα μας!!! 

Η διασκέδαση μας τώρα ξεκινά...
... και με την συντροφιά των λιλιπούτειων χορευτών μας τα απογεύματα μας παίρνουν πνοή και μας χαρίζουν τις πιο όμορφες στιγμές!! Το μυστικό συστατικό στη συνταγή της επιτυχίας;;; Φυσικά, οι μικροί μας φίλοι που με το κέφι και την ζωντάνια τους μας θυμίζουν κάθε στιγμή πως είναι να είσαι και πάλι παιδί!

Χορός, τραγούδι, ζωγραφιές και ατελείωτο κέφι και το...
Welcome Back Baby Party ξεκινά!!!

Η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας φοράει τα καλά της και, το Σάββατο 07 Οκτωβρίου, υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, στις 18:00, με ένα παιδικό πάρτυ, γεμάτο χρώματα και μελωδίες, που θα μας μείνει αξέχαστο!!! 

Μην λείψει κανείς!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός συμβάλλει
στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!
Γνωρίζετε την σημασία του χορού
για τα παιδιά μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου