Google+

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Video Games Night - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Η νικήτρια του πρώτου μέρους του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018, έδωσε δυναμικά το παρόν στην Video Games Night!

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, μέσα από την καταπληκτική της ερμηνεία, μας έδωσε να καταλάβουμε τι μπορεί να γίνει αν παίζουμε πολλές ώρες τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια, όπως η μικρή Παρασκευούλα!

Ας απολαύσουμε μια ακόμη φορά
την καταπληκτική της εμφάνιση!!!

Η καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας, την οδήγησε στην 1η θέση του Διαγωνισμού Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας και... η Ιωάννα, η Νίκη, η Κωνσταντίνα, ο Σόλων, ο Στέλιος και ο Ανδρέας κέρδισαν από 300 πόντους ο καθένας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Just Dance!!!
Θέμα της αγαπημένης μας ομάδας αποτέλεσε η μεγάλη επιτυχία... Just Dance!!! Δεν είναι άλλο από το αγαπημένο μας βιντεοπαιχνίδι κίνησης όπου οι παίχτες καλούνται να επιτύχουν τις χορογραφίες που κάνει ο "συμπαίκτης" τους, μέσα από μια σειρά εντολών που εμφανίζονται και οι οποίες βραβεύονται για την ακρίβεια και τον συγχρονισμό τους! Οι παίχτες ανεβαίνουν επίπεδα σύμφωνα με το πόσο καλά τα πάνε και φυσικά... υπάρχουν και οι "χρυσές πόζες" όπου καλούνται να επιτύχουν τον σωστό συνδυασμό κερδίζοντας επιπλέον πόντους.

Τώρα, ανυπομονούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα στην βραδιά όπου... όλοι μαζί... διασκεδάζουμε, χορεύουμε και τραγουδάμε την καψούρα μας με τον ρυθμό των αγαπημένων μας επιτυχιών και στον ρυθμό της δικής μας κρυστάλλινης φωνής!!!

Η μέρα Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου, και η βραδιά που όλοι αγαπήσαμε, επιτέλους έφτασε!!! Έτοιμοι να ξεδιπλώσουμε και το φωνητικό μας ταλέντο εκτός από το χορευτικό;;;

Ραντεβού στις 21:00 στη σχολή του Ιλίου με...
Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ-Night!!!

Καλή μας Διασκέδαση!!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για
την δύναμη του χορού!
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;
Διαβάστε το άρθρο...
Μάθετε περισσότερα για τις
διδαχές του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου