Google+

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Το Στέκι του Απόλλωνα - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Στο Στέκι του Απολλώνα γιορτάσαμε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης με τον δικό μας μοναδικό τρόπο... Χορεύοντας, ψήνοντας, απολαμβάνοντας τους πιο ντελικάτους μεζέδες και το πιο γλυκό κρασί και... φυσικά... γελώντας μέχρι δακρυών με τις καλύτερες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου με την πινελιά των αγαπημένων μας μαθητών!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας παρουσίασε ένα καταπληκτικό Σκετς που μας έκανε να γελάμε δυνατά, κερδίζοντας τα βλέματα των κριτών αλλά και όλων των παρευρισκόμενων!

Ας την απολαύσουμε!!!

Η Βούλα και η Βασιλική έδωσαν μια μοναδική παράσταση που τους χάρισε την 2η θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερου Σκετς, κερδίζοντας από 200 πόντους!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Ο Απολλώνιος... Ζήκος!!!
Σημείο κλειδί της παρουσίασης της αγαπημένης μας ομάδας, αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, που... αργότερα επαναχρωματίστηκε και εμφανίστηκε γεμάτη με τα όμορφα χρώματα της εποχής! Ο λόγος, για τον δημοφιλή μπακαλόγατο, Ζήκο από το Καρπενήσι, που με τις αστείες ατάκες του, μας χαρίζει ακόμα και σήμερα ατελείωτες στιγμές γέλιου! Φυσικά, μέσα από την ερμηνεία της ομάδας της Μεταμόρφωσης, αναβιώσαμε από πρώτο χέρι το μπακάλικο του Ζήκου και φυσικά... απολαύσαμε με ένα ιδιαίτερο στυλ της ατάκες που άφησαν εποχή!!!

Το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και... κατά τη διάρκεια του Fun Carnival Dancing 2018, διασκεδάσαμε άνευ ορίων με τους πιο ξέφρενους ρυθμούς και... κυρίως... με την συντροφιά των αγαπημένων μας προσώπων!!!

Την σκυτάλη αναλαμβάνει η βραδιά όπου θα ρίχει την αυλαία του Χορευτικού μας Διαγωνισμού με τον πιο θεαματικό τρόπο!!!


Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 έρχεται και μια βραδιά γεμάτη χορό, διασκέδαση και φυσικά... θέαμα μας περιμένει!!!

Η Παρασκευή 20 Απριλίου πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε για την πιο εκρηκτική βραδιά του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!! Μην λείψει κανείς!!!!!

Δείτε επίσης:

Χορός και... Αισθήσεις!!!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού με τον πιο
διασκεδαστικό τρόπο!!!
Μάθατε για τους Χορούς που
διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου