Google+

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Video Games Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Μια μοναδική παρουσία ήρθε μπροστά μας και μας εντυπωσίασε με τις καταπληκτικές της ικανότητες, στην Video Games Night!!!

Η γνωστή αρχαιολόγος Λάρα Κροφτ έδωσε το παρόν και μοιράστηκε μαζί μας μια, γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, περιπέτεια! Έψαχνε το διαμάντι του Νείλου και οι φήμες έλεγαν πως βρίσκεται στην πυραμίδα του Καρναβαλοχαμών!!! Άραγε... το βρήκε;;;

Ας απολαύσουμε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων και... ας πάρουμε τις απαντήσεις μας!!!

Η καταπληκτική τους ιστορία μας χάρισε μια άκρως περιπετειώδη βραδιά και...  οδήγησε την Ελευθερία, την Μπόνα, τον Γιώργο και την Ανδριάννα στην 3η θέση του βάθρου κερδίζοντας ο καθένας 100 πόντους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Στα μονοπάτια της Λάρα Κροφτ!
Το "Tomb Raider" αποτελεί μια πλήρη σειρά ψυχαγωγίας που... εκτός από βιντεοπαιχνίδια, περιλαμβάνει κόμικς, ταινίες μικρού μήκους, κινούμενα σχέδια, θεματικά πάρκα, τα οποία όλα επικεντρώνονται στην αγαπημένη αρχαιολόγο, Λάρα Κροφτ. Το βιντεοπαιχνίδι έκανε την εμφάνιση του τον Νοέμβριο του 1996, έσπασε τα ταμεία από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του, και μέχρι σήμερα, κατέχει 6 ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες. Αργότερα, μεταφέρθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες με την μοναδική Αντζελίνα Τζολί να υποδύεται επάξια την Λάρα Κροφτ, χαρίζοντας της μια τεράστια επιτυχία!!!

Άραγε... η ομάδα των Αγίων Αναργύρων... τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει για την πιο αγαπημένη βραδιά του καρναβαλιού;;;

Η Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου, έχει ήδη έρθει και στις 21:00 η σχολή του Ιλίου μας περιμένει για να ξεδιπλώσουμε ΚΑΙ το φωνητικό μας ταλέντο, εκτός από το χορευτικό, χορεύοντας στον ρυθμό του δικού μας.... ΝΤΑΛΚΑ!!!!!

Έτοιμοι για την... Karaoke -ΝΤΑΛΚΑΣ- Night;;;

Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε τι μας διδάσκει ο χορός;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου