Google+

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Το Στέκι του Απόλλωνα - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!


Στιγμές απείρου κάλους περάσαμε μαζί στο αγαπημένο μας Στέκι του Απόλλωνα!!! Γιορτάσαμε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης με απολαυστικούς μεζέδες στα κάρβουνα, γλυκό κρασί και φυσικά... τις πιο αστείες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου!

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με την παρουσίαση της, μας θύμισε την αγαπημένη ιστορία δυο λατερνατζήδων που στο πέρασμα τους μας παρέσυραν με το κέφι, το μπρίο και τον ρυθμό της αγαπημένης τους λατέρνας!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!

Ένα μοναδικό χορευτικό σκετς που χάρισε στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, την Ιωάννα, την Εύη, την Νίκη, την Κωνσταντίνα, τον Ανδρέα, τον Σόλων και τον Στέλιο, την 1η θέση στον Διαγωνισμό Καλύτερου Σκετς, κερδίζοντας 300 πόντους ο καθένας!!!
Θερμά Συγχαρητήρια!!!

Ο Πετράκης και ο Παυλάρας!!!
Το 1955 γυρίζεται η ταινία
"Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο". Δύο φίλοι, πλανόδιοι λατερνατζήδες, καθώς διαπιστώνουν ότι η τέχνη τους δεν έχει πλέον ανταπόκριση λόγω της αλλαγής συνηθειών της εποχής, μετά από προτροπή ενός γνωστού τους πηγαίνουν σε ένα πανηγύρι που γίνεται σε κάποιο χωριό προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Στη διαδρομή συναντούν μια κοπέλα, η οποία το έχει σκάσει από το σπίτι της προκειμένου να μην παντρευτεί τον άντρα που θέλει να της επιβάλει ο πατέρας της. Δεν θέλουν όμως να την
παραδώσουν στην αστυνομία και ψάχνουν να βρουν μαζί της τον αγαπημένο της. Δύο χρόνια μετά, το 1957 γυρίζεται μία δεύτερη ταινία η "Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο" οπού οι δύο λατερνατζήδες, ο Πετράκης και ο Παυλάρας, έχουν αποκτήσει ένα τεράστιο ποσό σε τάλιρα από το ποσό της αμοιβής τους, έχουν όμως φάει όλα τα λεφτά και εκτός της φτώχειας που τους δέρνει αλύπητα, ο Παυλάρας αρρωσταίνει και ο Πετράκης αναγκάζεται να πουλήσει κρυφά την λατέρνα για να τον κάνει καλά. Συγχρόνως, προσπαθεί να βρει τη δεσποινίδα Καίτη για να τους βοηθήσει, αλλά εκείνη έχει πια χωρίσει και μετακομίσει. Όταν συνέρχεται ο Παυλάρας θυμώνει που πουλήθηκε η λατέρνα, βρίσκουν όμως τη δεσποινίδα Καίτη, την οποία βοηθούν να ξανασμίξει με τον άντρα της, ο οποίος δεν ξέρει καν πως έχει παιδί μαζί της, την ξαναβοηθούν να βρει την ευτυχία και αυτή τους βοηθά στη ζωή τους. Κοινό στοιχείο και στις δύο ταινίες, η αγάπη, οι τσιγγάνες και τα διαχρονικά τραγούδια.
Το αποτέλεσμα μας εντυπωσίασε και μας χάρισε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, καθώς από την μοναδική ερμηνεία των αγαπημένων μας μαθητών, αναβιώσαμε από κοντά μια αγαπημένη ταινία, μέσα από τις καλύτερες στιγμές της!!!!

Η διασκέδαση μας... ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
Το Fun Carnival Dancing 2018 μπορεί να τελείωσε... όμως... η Παρασκευή 20 Απριλίου έρχεται και η αυλαία του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 είναι έτοιμη να κλείσει με τον πιο θεαματικό τρόπο!!!

Ο Μεγάλος Τελικός του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, πλούσια χορευτικά Δώρα και φυσικά... ένα μοναδικό υπερθέαμα!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στην πιο θεαματική βραδιά του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!!!


Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε για την συμβολή
του χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας;
Δείτε παρακάτω...
Κάθε χορός κι ένας ρόλος!
Μια διαφορετική ερμηνεία!
Μάθετε περισσότερα...
Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου