Google+

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Superheroes Champions Night - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Η πιο θεαματική βραδιά των Αποκριών μας άφησε με τις ομορφότερες αναμνήσεις!!! Οι ομάδες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανατρέψουν τα δεδομένα μέχρι και την τελευταία στιγμή και να σηκώσουν το κύπελο της Νίκης!

Ο Διαγωνισμός Καλύτερης Μίνι Χορογραφίας μας επιφύλασσε μοναδικές εκπλήξεις!!! Μια από αυτές αποτέλεσε και η εμφάνιση της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας που με την θεαματική χορογραφία της κέρδισε το πιο μεγάλο χειροκρότημα!!!

Ας την απολαύσουμε μια ακόμη φορά!!!

Η Ιωάννα, η Σοφία, η Νίκη, η Κωνσταντίνα, ο Σόλων, ο Στέλιος και ο Ανδρέας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οδήγησαν την ομάδα τους στην 2η θέση κερδίζοντας 300 πόντους ο καθένας!!!

Θερμά Συγχαρητήρια!!!!

Θάντερ... Θάντερ... Θάντερκατς!!!!
Οι αγαπημένες Αστραπόγατες, ή αλλιώς γνωστές ως Thundercats, επέστρεψαν δυναμικά και κέρδισαν τα βλέματα και τις εντυπώσεις κριτών και θεατών! Οι Thundercats είναι σειρά κινουμένων σχεδίων που ξεκίνησε στα 80s (στις 23-01-1985), αλλά η φήμη της φτάνει μέχρι και σήμερα στις νεότερες γενειές. Σειρά με 4 σεζόν και 130 επεισόδια συνολικά. Είναι ανθρωποειδής γάτες με υπερφυσικές δυνάμεις που εγκατέλειψαν τον πλανήτη τους Thundera μετά από μία μεγάλη έκρηξη και προσγειώνονται στον πλανήτη Third Earth. Εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μάγο Mumm-Ra, ο οποίος τρέφει μίσος απέναντί τους και ο οποίος θέλει να καταλάβει το σύμπαν. Πηγή δύναμής τους είναι το μάτι της Thundera. Βασικοί χαρακτήρες είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, Jaga, ο Λάιονο, ο πρίγκιπας της Thundera και οι Πάνθρο, Τσιτάρα, Τάιγκρα και Σναρφ οι πιστοί του σύντροφοι.

Το ερώτημα που τέθηκε όμως ήταν το εξής: "Έχετε σκεφτεί ότι και οι υπερήρωες το ρίχνουν εξώ όταν δεν έχουν μάχη;;;" Αυτό μας ρώτησε η αγαπημένη μας ομάδα και... μας έδειξε την απάντηση!!!!

Το Fun Carnival Dancing 2018 και το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία!! Όμως, η διασκέδαση μας δεν σταματά εδώ!!! Την σκυτάλη αναλαμβάνει επάξια το εκρηκτικό και άκρως θεαματικό φινάλε του Χορευτικού μας Διαγωνισμού!!!

Δεν είναι άλλος, από τον Μεγάλο Τελικό του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2017-2018 με τις πιο εντυπωσιακές Διαγωνιστικές Κατηγορίες που θα καθορίσουν τα τελικά αποτελέσματα!!

Άραγε, τι μας ετοιμάζει η αγαπημένη μας ομάδα για τον Μεγάλο Τελικό και... θα μπορέσει τελικά να σηκώσει το λαμπερό κύπελο της Νίκης;;;

Οι προετοιμασίες μας έχουν ήδη ξεκινήσει και οι απαντήσεις θα δοθούν την Παρασκευή 20 Απριλίου!!!

Επικοινωνήστε κι εσείς με την γραμματεία της σχολής και δηλώστε άμεσα συμμετοχή στον πιο θεαματικό Διαγωνισμό Χορού!!!
Η Διασκέδαση μας συνεχίζεται!!!

Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου