Google+

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Horror Night - Σχολή Πετρούπολης!

Στην σχολή της Πετρούπολης είδαμε μία χορογραφία, όπου Zombies και άνθρωποι έδωσαν μία χορευτική μάχη! Οι μαθητές της σχολής, έγραψαν ένα έξυπνο σενάριο, γεμάτο πειράγματα, που αντιπροσώπευσε επάξια την παράδοση της Αποκριάς, όπως συναντάται σε κάθε γωνιά του κόσμου!!!

Στον ρόλο των μανάδων – ανθρώπων συναντάμε την Κωνσταντίνα και τη Σοφία. Τα... Zombies είναι, η Καίτη και ο Γιώργος, που θα προσπαθήσουν να πλησιάσουν τις ελληνίδες μάνες για να τις τρομάξουν! Θα τα καταφέρουν άραγε;;;


Το σενάριο γράφτηκε και η θεατρική χορογραφία ξεκίνησε! Ποιος θα κερδίσει και θα επικρατήσει τελικά;;;
Ας τους απολαύσουμε!!!

Μία ευχάριστη χορογραφία που χάρισε στην σχολή της Πετρούπολης ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό και έκανε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν!!! Η εκφραστικότητα όλων των μαθητών εντυπωσιάσε και έδωσε μία διαφορετική νότα στο Horror Night, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου!!! Η χορoγραφία, μας παρουσίασε έναν μοναδικό συνδυασμό κινήσεων από Disco, Μοντέρνο και τον ποντιακό χορό Κότσαρι!!!

Ο ρυθμός της Disco, φαίνεται να αποτελεί πρόδρομο για το Hip Hop και άλλους Μοντέρνους χορούς. Πλέον, συγκαταλέγεται στους Latin χορούς, ενώ το Hip Hop, στους Μοντέρνους. Η ελευθερία που δίνεται στην κίνηση, δίνει την ευκαιρία να δημιουργηθούν πολλές αυτοσχέδιες φιγούρες, αλλά και να χρησιμοποιηθούν εντυπωσιακές κινήσεις!!! Πολλά νέα μουσικά κομμάτια, ταιριάζουν στην κινησιολογία της και αυτό έδωσε έμπνευση στους μαθητές της Πετρούπολης και πάντρεψαν τον ρυθμό με διαφορετικά είδη χορών!!!

Το Remix του Κότσαρη, ήταν η κατακλείδα στην φανταστική χορογραφία! Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς και όμορφους Ποντιακούς χορούς, που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των πολεμικών χορών.

Μέσα από τις χορευτικές κινήσεις και τα μοναδικά είδη χορού, είδαμε ένα έξυπνο σκετσάκι! Αυτό που φάνηκε, ήταν τα μουσικά ακούσματα της κάθε γενιάς και οι ιστορικές αλλαγές της μουσικής. Αποδείχτηκε πως τα Ζόμπι ήταν δύο νεαρά παιδιά από την γενιά της Pop μουσικής και των Μοντέρνων χορών, που ήθελαν να τρομάξουν δύο μεγάλες κυρίες, αλλά δεν τα κατάφεραν! Οι δύο μανάδες, πιστές στην παράδοση του τόπου τους, πέρασαν τελικά το έθιμο στα παιδιά!!! Εσείς, τι επιλέγετε;;; Φάρσα, ή κέρασμα;;;



Συγχαρητήρια σε όλους
για την καταπληκτική σας ερμηνεία!!!







Μέσα από το 2ο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, το Fun Carnival Dancing, βλέπουμε κάθε χρόνο την αγάπη των μαθητών μας για τον χορό και όλες ικανότητες που αναπτύσσει!!!


Για αυτό, συνεχίζουμε την παράδοση των σχολών χορού Apollon, και δίνουμε ραντεβού με όλους,
την Παρασκευή 22 Απριλίου, στο 3ο και τελευταίο μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος για το 2015 – 2016!!!

Μην λείψει κανείς!


Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
που θα σας βοηθήσουν επί σκηνής!
Μάθετε περισσότερα για την πορεία
και την εξέλιξη του χορού
στην πάροδο του χρόνου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου