Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Πειρατές και Γοργόνες -Σχολή Πετρούπολης!


Με μόνη τους παρηγοριά το ρούμι, οι ναυαγοί – πειρατές, ονειρεύονται την μαγική μέρα που θα πλεύσουν ξανά στην απέραντη θάλασσα για να λεηλατήσουν... Το όνειρό τους θα βγει αληθινό;;; Ή μήπως θα σαλπάρουν για νέες θάλασσες... χορευτικές;;;

Τι μαγειρεύτηκε στην πειρατική βραδιά από τα νησιά της Πετρούπολης;;;


Οι γλυκές πειρατίνες, Κωνσταντίνα και Σοφία, συνάντησαν τις γοητευτικές γοργόνες, Βάλια, Μαριαλένα, Μαίρη και Κατερίνα!!! Ο εκρηκτικός και άκρως χορευτικός τους συνδυασμός, τους χάρισε την 2η θέση!!! Κέρδισαν από 200 πόντους η καθεμία και σκαρφάλωσαν πιο ψηλά στο βάθρο των μεγάλων νικητών!!!

Μία ακόμη Απολλώνια, θαλασσινή ιστορία, γεμάτη κέφι και χορό!!!
Οι δύο ναυαγοί, ξεχασμένοι πάνω σε ένα νησί, πίνουν ρούμι και αρχίζουν να έχουν παραισθήσεις. Το όνειρό τους, είναι να βρουν χαμένους θησαυρούς και να λεηλατήσουν. Όμως η μέθη τους κάνει να φαίνονται εχθροί! Έτσι, εμφανίζονται τα όμορφα, φανταστικά πλάσματα και τους παρασύρουν σε μία μεθυστική χορευτική εμπειρία!!!

Το μουσικοχορευτικό ταξίδι της χορογραφίας!!!
Μέσα από αγαπημένα ακούσματα της θρυλικής ταινίας, “Πειρατές της Καραϊβικής”, οι γοργόνες πλησίασαν με ένα απαλό, πειρατικό Waltz!!! Ο χορός των αναμνήσεων και των ονείρων, μπορεί να σαγηνεύσει και τον πιο απαιτητικό πειρατή!!! Οι πειρατές μαγεύτηκαν και ακολούθησαν μέχρι το τέλος τις γοργόνες, όπου ξεσήκωσαν το κοινό, με τον χορό του Καρναβαλιού, την Samba!!!

Ο ζωηρός ρυθμός της Samba, δεν είναι άλλος από το “Under the sea”, που κυκλοφόρησε το 1989, μαζί με την ταινία, “Η μικρή γοργόνα”!!! Όπως ο κάβουρας, το τραγουδάει στην Άριελ, στην ταινία, κάπως έτσι και οι Απολλώνιες γοργόνες, παρασύρουν τους πειρατές σε έναν κόσμο θετικό, αίσιο και γεμάτο χορό!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται, γεμάτο ενέργεια και αναμένουμε από την ομάδα της Πετρούπολης να μας εντυπωσιάσει ξανά!!!

Τι θα μας τραγουδήσουν στην βραδιά Karaoke;;;
Ποια θέση θα κατακτήσουν στον επόμενο διαγωνισμό;;;

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε ξανά την υπέροχη ομάδα της Πετρούπολης και περιμένουμε να κάνει την ανατροπή και να διεκδικήσει την 1η θέση στο Fun Carnival Dancing 2017!!! 


Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε τι μας διδάσκει ο χορός;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου