Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Travelling in Myths - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!


Ο πόλεμος μεταξύ Τρώων και Ελλήνων έληξε με ένα τέχνασμα του πολυμήχανου Οδυσσέα με την βοήθεια των Θεών. Αν όλοι αυτοί οι ήρωες ζούσαν σήμερα, πώς θα είχε εξελιχθεί η ιστορία τους;;;

Μετά από πολυήμερες μελέτες η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας μπορεί να σας παρουσιάσει τον τρόπο!!!


Απολαύσαμε τους: Διονυσία, Ιωάννα, Πωλίνα, Μαργαρίτα, Εύη, Κωνσταντίνα, Αγάπη, Δημήτρη, Σόλων και Στυλλιανό!!! Η μεταφορά του Τρωικού Πολέμου στην σύγχρονη εποχή, τους χάρισε την 3η θέση, αλλά και από 100 πόντους στον καθένα!!!

Η ελληνική μυθολογία και ο Δούρειος Ίππος!!!
Πρόκειται για μία ξύλινη κατασκευή που εμπνεύστηκε ο Οδυσσέας, με σκοπό να παραπλανήσουν τους Τρώες και να εισβάλλουν στην Τροία.

Κατά τον μύθο, ο Δούρειος Ίππος παρουσιάστηκε ως δώρο ειρήνης από τους Αχαιούς προς τους Τρώες. Μέσα του κρυβόντουσαν κάποιοι από τους καλύτερους πολεμιστές, οι οποίοι, με την είσοδό τους στην Τροία, άνοιξαν τις πύλες στους συμπολεμιστές τους για να λεηλατήσουν την πόλη.


Οι φαντάροι της Νέας Φιλαδέλφειας και ο Τρωικός Πόλεμος!!!
Από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, απολαύσαμε μία διαφορετική ιστορία, που ασχολήθηκε με τα σύγχρονα δρώμενα. Οι φαντάροι που έχουν μεταφερθεί σε ένα φυλάκιο, πίνουν μπύρες και φραπέ παρακολουθώντας τηλεόραση. Ενώ ο Τρωικός πόλεμος συνεχίζεται και έρχονται τα νέα για τον χαμό μεγάλων πολεμιστών, εκείνοι κάνουν την προσπάθειά τους να λάβουν μέρος σε ένα τηλεπαιχνίδι και να κερδίσουν το έπαθλο, που είναι μετρητά, αλλά και ένα δώρο από την εταιρεία “Δούρειος Ίππος”.



Τελικά, καλούνται και οι ίδιοι να λάβουν μέρος στον πόλεμο! Που δεν είναι άλλος από Street Fight Dance!!! Η μεγάλη επιτυχία “Freestyler” των Bomfunk MC's, από το 1999 ακούγεται και η χορευτική μάχη ξεκινάει!!! Τελικά, οι φαντάροι έχασαν αλλά η σχολή τους κέρδισε επάξια, μία θέση ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς!!!

Συγχαρητήρια για την δημιουργική παρουσίασή σας!!!

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, μας χαρίζει κάθε φορά κάτι ξεχωριστό και ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ξανά!!! Ποια θέση θα λάβει στην τελική κατάταξη;;;

Το Fun Carnival Dancing έχει μπει στην τελική ευθεία!!!

Η Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πλησιάζει και μαζί της η λήξη του πιο διασκεδαστικού χορευτικού θεσμού!!! Πριν από αυτήν όμως, μία ακόμη μεγάλη βραδιά μας περιμένει!!!

Την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, θα είμαστε όλοι εκεί για να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε, όπως μόνο στις σχολές χορού Apollon γνωρίζουμε!!!

Μην λείψει κανείς!!! 


Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου