Google+

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η βραδιά που… μικροί και μεγάλοι αγάπησαν… πλησιάζει… Το Karaoke Baby Party… ΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Οι Εβδομαδιαίες Θεματικές Εκπαιδευτικές Συγκεντρώσεις αναλαμβάνουν την διασκέδαση και την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο… Την σκυτάλη των αγαπημένων μας πάρτι αναλαμβάνει επάξια η βραδιά που μικροί και μεγάλοι αγαπήσαμε και διασκεδάσαμε μαζί της…


Karaoke Baby Party!!!

Μετά από τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την άκρως εορταστική Χριστουγεννιάτικη Baby Βραδιά Προσκεκλημένων, την πιο λαμπερή Δεξίωση της Χρονιάς, Trophy Ball 2017, και το αγαπημένο μας Fun Carnival Dancing, έφτασε η μεγάλη στιγμή!!! Τα εβδομαδιαία θεματικά χορευτικά μας πάρτι επιστρέφουν δυναμικά και υπόσχονται να φτάσουν την διασκέδαση μας στο ζενίθ της!!!

Με τις αγαπημένες μας επιτυχίες… ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!
Οι αγαπημένες μας μουσικές επιλογές συνοδεύουν άψογα τη βραδιά μας και… μικροί και μεγάλοι… είμαστε έτοιμοι να γίνουμε και πάλι παιδιά με τον ρυθμό των αγαπημένων μας φωνών και ρυθμών!!! Το φωνητικό μας ταλέντο ξεδιπλώνεται και σε συνδυασμό με τις χορευτικές μας φιγούρες, το αστείρευτο κέφι και την ζωντάνια μας, το Σαββατιάτικο απόγευμα μας παίρνει πνοή και ρυθμό φτάνοντας τη διασκέδαση μας στο αποκορύφωμα της!!!

Βγαίνει η βαρκούλα… βγαίνει η βαρκούλα του… Απόλλωνα…
…και οι Απολλώνιοι χορευτές μας ανοίγουν πανιά για νέους ορίζοντες και προορισμούς που μας οδηγεί ο μαγικός κόσμος του χορού!!!!

Χορός σημαίνει διασκέδαση και οι λιλιπούτειοι χορευτές μας είναι έτοιμοι να μας παρασύρουν με τον ρυθμό τους και να μας ξεσηκώσουν με τις καταπληκτικές φωνές τους!!!

Το αγαπημένο Karaoke πάρτι επιστρέφει και η σχολή του Ιλίου υποδέχεται τους λιλιπούτειους χορευτές μας με μια βραδιά εξαιρετικά αφιερωμένη!!!!

Ραντεβού το Σάββατο, 4 Μαρτίου, στην αγαπημένη μας σχολή και...
το πιο διασκεδαστικό πάρτι ΞΕΚΙΝΑ!!!


Μην λείψει κανείς!!!!!!!!!!! 


Δείτε επίσης:

Η σημασία του χορού για τα παιδιά μας!
Κάντε κι εσείς τα πρώτα σας βήματα
στην τέχνη του χορού
με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!!!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο
κόσμο του χορού  και της μουσικής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου