Google+

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Valentine's – ΚΑΨΟΥΡΑ Karaoke Party!!! Οι νικητές του χορευτικού διαγωνισμού, του karaoke και της καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης!!!


Η βραδιά της Δευτέρας ντύθηκε στα κόκκινα και γεμάτη έρωτα και πάθος για τον χορό, χάρισε σε όλους μία αξέχαστη εμπειρία!!!

Αυτή τη φορά, οι ομάδες των σχολών χορού Apollon, τραγούδησαν και χόρεψαν εξυμνώντας την αγάπη! Είδαμε αγγελάκια να σκορπάνε τα βέλη τους, ζευγάρια να μοιράζονται μία ζωή, αλλά και την διεκδίκηση μιας καρδιάς!!!

Ποια ήταν η ιστορία αγάπης που κέρδισε κοινό και κριτές;;;
Οι σχολές που κατέκτησαν το βάθρο των νικητών!!!

Στην 1η θέση, ανέβηκε η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, με 300 πόντους ανά συμμετέχοντα!!! Η συγκινητική τους ιστορία που μας έδειξε όλη την ζωή ενός ζευγαριού, μπήκε στις καρδιές όλων μας!!!

Στην 2η θέση, έφτασε η σχολή του Ιλίου, με 200 πόντους ανά συμμετέχοντα!!! Το νυχτερινό κέντρο της ομάδας, μάζεψε περισσότερους θαμώνες πλέον, αφού μας ξεσήκωσε όλους!!!

Στην 3η θέση, ήρθε η σχολή της Μεταμόρφωσης, με 100 πόντους ανά συμμετέχοντα!!! Μας έκανε να θέλουμε να κάνουμε κι εμείς μία αφιέρωση στα πρόσωπα που αγαπάμε και μας έδειξε να δείχνουμε πάντα τα συναισθήματά μας!!!

Η σχολή των Αγίων Αναργύρων, έκαψε τα λεφτά της για τον έρωτα και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο! Ακολούθησε με πολύ μικρή διαφορά!!! Ενώ, η σχολή της Πετρούπολης, ανέβασε στην σκηνή μεγάλα ονόματα του τραγουδιού και σκόρπισε το κέφι σε απόσταση αναπνοής!!!

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες!!!

Η βραδιά που απολαύσαμε ήταν γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και αυτή τη φορά, το αγαπημένο Karaoke πήρε φωτιά από τις νεραϊδένιες φωνές των αγαπημένων μας μαθητών!!!

Οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού!!!

Την 1η θέση κατέκτησε η Χριστίνα, μαζί με την Ανδριανή από την σχολή των Αγίων Αναργύρων!!!

Στην 2η θέση βρέθηκε ο Χρήστος από την σχολή του Ιλίου!!!

Την 3η θέση πήρε ο Σόλωνας από την σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας!!!



Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Φυσικά, από την βραδιά δεν έλειψε και ο καθιερωμένος διαγωνισμός της καλύτερης ενδυμασίας!!! Και όπως κάθε φορά, οι αγαπημένοι μας μαθητές, έχουν τον τρόπο τους να μας εντυπωσιάζουν και να διακρίνονται!!!

Οι νικητές της καλύτερης αμφίεσης!!!

Στην 1η θέση η Ιωάννα και η Πωλίνα, μας έδειξαν πως ο έρωτας ζει και οι κριτές τους χάρισαν 300 πόντους!!!

Στην 2η θέση, η Τζούλια έκανε μία εμφάνιση έκπληξη και κέρδισε 200 πόντους!!!

Στην 3η θέση, ο Στυλιανός, βραβεύτηκε για την πρωτότυπη εμφάνισή του με 100 πόντους!!!

Συγχαρητήρια για την λαμπερή παρουσία σας!!!

Η Τσικνοπέμπτη έρχεται και το Στέκι του Απόλλωνα μας περιμένει!!! Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τα δημιουργικά σκετς των ομάδων μας, αλλά και ανυπομονούμε να δούμε τι πρωτότυπο θα μας παρουσιάσουν αυτή τη φορά!!!

Το Fun Carnival Dancing 2017 συνεχίζεται!!!
Την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, θα είμαστε όλοι εκεί!!! 


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για
την δύναμη του χορού!
Πως θα ήταν η ζωή χωρίς χορό;
Διαβάστε το άρθρο...
Μάθετε περισσότερα για τις
διδαχές του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου