Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 – Travelling in Myths - Σχολή Πετρούπολης!!!


Κατά το ταξίδι της επιστροφής τους, οι γενναίοι πολεμιστές, και όπως φαίνεται και στον Μύθο, γενναίοι θαλασσοπόροι, συναντούν εμπόδια... ή... μήπως, μαθήματα;;; Θα προλάβει ο φτερωτός Ερμής να σώσει τους αργοναύτες από τα δίχτυα της Κίρκης;;; Ένας ακόμη μύθος, γεμάτος χορό έρχεται από την σχολή της Πετρούπολης!


Οι Αργοναύτες, Κωνσταντίνα, Κατερίνα και Σοφία, συναντήσανε την Κίρκη – Μαίρη και τις μαγεμένες κοπέλες, Βάλια και Μαριαλένα!!! Το αποτέλεσμα;;; Μία υπέροχη χορογραφία, γεμάτη έκφραση, που μας έδειξε τι συνέβη μεταξύ τους!!!

Η ιστορία του Οδυσσέα στο νησί της Κίρκης!!!
Στην Οδύσσεια, ο Όμηρος παρουσιάζει τον Οδυσσέα να κάνει μία στάση στην Αιαία, το νησί της Κίρκης.

Η Κίρκη, γνωστή ως μάγισσα, ή νύμφη, που γνωρίζει τις ιδιότητες των βοτάνων, μετατρέπει όποιον εισέρχεται στο νησί της, σε κάποιο ζώο. Ο Οδυσσέας, κατά τον μύθο, μένει στο καράβι του, ενώ κάποιοι από τους αργοναύτες κατεβαίνουν στο νησί.

Εκεί, η Κίρκη τους προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο γεύμα, το οποίο είναι ποτισμένο με το ιδιαίτερο μαντζούνι και τους μετατρέπει σε γουρούνια. Ο μόνος που αντιλήφθηκε την δολοπλοκία της, ήταν ο Ευρύλοχος, ο οποίος ξέφυγε και κατάφερε να ειδοποιήσει τον Οδυσσέα.

Καθώς ο Οδυσσέας ήταν στον δρόμο για να σώσει τους αργοναύτες του, εμφανίστηκε ο φτερωτός Ερμής, που του έδωσε το αντίδοτο, για να γίνουν όλοι ξανά άνθρωποι.

Το χοροκινητικό ταξίδι της χορογραφίας!!!
Η ομάδα της Πετρούπολης, έδωσε στην ιστορία μία δική της μορφή, μέσα από την χοροκίνηση και την χοροέκφραση!!! Μέσα από θεατρικές κινήσεις παντομίμας, απέδωσαν την ιστορία σαν να κινούνται μαριονέτες μέσα από τον ρυθμό της επικής μουσικής!!! Μία χορογραφία που τους χάρισε την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία της προσωπικής τους έκφρασης, μέσα από καθημερινές κινήσεις!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!


Ανυπομονούμε να απολαύσουμε την ομάδα της Apollon Dance Studio Πετρούπολη, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου!!!!

Τι θα μας τραγουδήσουν στην Pre-Valentine's Καψούρα Night;;;
Ποια θέση θα λάβουν στην τελική κατάταξη της βραδιάς;;;


Το Fun Carnival Dancing συνεχίζεται!!! 


Δείτε επίσης:

Η μαγεία κατά τη διάρκεια
της χορογραφίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου