Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Valentine's ΚΑΨΟΥΡΑ Karaoke Party - Σχολή Αγίων Αναργύρων!!!


Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, πολλές ερωτευμένες καρδιές βρέθηκαν στον 3ο χορευτικό διαγωνισμό του Fun Carnival Dancing 2017!

Κατά τα λεγόμενα, πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία ακόμη ιστορία αγάπης! Στον δρόμο της σχολής των Αγίων Αναργύρων, βρέθηκε μία καρδιά που είχε “λεφτά αισθήματα”. Δεν υπολόγισε όμως, ότι η ομάδα των Αγίων Αναργύρων είναι δυνατή και “όταν πονάει το γλεντάει”!!!

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!


Με ποιον τρόπο ξεπερνάει κάποιος την “Καψούρα”; Τι ρόλο παίζουν τα λεφτά; Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, Ανδριάνα, Χριστίνα, Βεατρίκη και Παναγιώτης, μας είπε την άποψή της!!!

Μία χορογραφία με μουσική και χορευτική ποικιλία!!!
Μέσα από Μοντέρνους και Λαϊκούς τόνους, η αγαπημένη ομάδα από τους Αγίους Αναργύρους, έκανε κοινό και κριτές να λικνιστούν στον ρυθμό τους!!! Όπως το 2015, οι Knock Out, μαζί με τον Κωνσταντίνο Νάζη, βγαίνουν και τραγουδάνε “Όταν πονάω το γλεντάω” και γίνεται άμεσα επιτυχία, έτσι και οι Άγιοι Ανάργυροι έκαναν την δική τους επιτυχία!!!

Μπορεί όμως, ο νέος να είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς!!! Έτσι, η κατάληξη της όμορφης παρουσίασης, μας γύρισε πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1993!!! Ναι, “για τα λεφτά τα κάνεις όλα”, τελικά!!! Ο Αντύπας και η μεγάλη του επιτυχία, έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην σχολή του Ιλίου, όπου κανείς δεν κατάφερε να αντισταθεί και να όλοι χόρεψαν Συρτό!!! Φυσικά, για τον έρωτα η ομάδα τα σκόρπισε τα λεφτά της!!!

Η γιορτή της αγάπης και του έρωτα, μία ημέρα δώρων και προσφοράς!!!
Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέμεινε στην παγκόσμια παράδοση στις 14 Φεβρουαρίου, από τον Άγγλο συγγραφέα του Μεσαίωνα, Τζόφρι Σώσερ. Κατά τον 18ο αιώνα, οι ερωτευμένοι ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν δώρα προς τιμή του έρωτα.

Σε πολλές χώρες, μέχρι και σήμερα καθιερώθηκε η η μέρα ως γιορτή της αγάπης και οι ευχετήριες κάρτες, τα λουλούδια και κάθε είδους δώρο, δίνονται ανάμεσα σε ζευγάρια. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί για αρκετούς και μία ευκαιρία να εκφράσουν κάθε είδους συμπάθεια, αγάπη, έρωτα, σε όποιον επιθυμεί!

Η ημέρα του έρωτα πέρασε και εμείς συνεχίζουμε να εκφράζουμε την αγάπη μας!!! Οι σχολές χορού Apollon, αγαπάνε τον χορό, όπως και η ομάδα των Αγίων Αναργύρων!!! Αυτό φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση και ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά!!!

Ποια θέση θα λάβουν στην τελική κατάταξη;;;
Η απάντηση θα δωθεί την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου!!!


Η Champion's Thriller Night, πλησιάζει!!!

Συγχαρητήρια Άγιοι Ανάργυροι και Καλή Επιτυχία!!! 


Δείτε επίσης:

Απολαύστε τα video από τις
επίσημες εκδηλώσεις των σχολών μας!
Μάθετε κι εσείς γιατί...
όλοι οι διάσημοι κάνουν χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου