Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Πειρατές και Γοργόνες - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!

Υπάρχουν πειρατές και πειρατίνες;

Υπάρχουν γοργόνες και γοργόνοι τελικά;;
Πώς μπορεί να περνούν οι μέρες πάνω σε ένα πειρατικό πλοίο;
Μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας μέσα στην θάλασσα;
Κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα;

Η χορευτική ομάδα της Apollon Dance Studio από τη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μας δώσει την απάντηση!!!
Οι πειρατίνες, Κωνσταντίνα, Διονυσία, Ιωάννα, Πωλίνα, Εύα, Εύη και Αγάπη, αλλά και οι γοργόνοι, Σόλων, Δημήτρης και Στυλιανός, όχι μόνο μας έλυσαν κάθε απορία, αλλά μας εντυπωσίασαν και κατέκτησαν την 3η θέση!!! Χάρισαν στον εαυτό τους, από 100 πόντους για τον 1ο διαγωνισμό στο Fun Carnival Dancing 2017!!!

Η μουσικοχορευτική ιστορία που απολαύσαμε από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας!!!
Οι υπέροχες πειρατίνες, γεμάτες χαρά για τους θησαυρούς που βρήκανε και το ρούμι που απέκτησαν, χορεύουν σε ρυθμούς Salsa και αρχίζουν να ξεσηκώνουν τα πλήθη!!! Μπαίνουν, μαζί με τα αποθέματα τους στο καράβι τους και σαλπάρουν για να κατακτήσουν νέες θάλασσες!!!

Αρμένισαν για... αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, μέχρι που βρέθηκαν σε μία καταιγίδα και κάποιες έπεσαν από το πλοίο. Στάθηκαν τυχερές, λόγω των γοργόνων, που τις έσωσαν και τις ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα! Όπως φαίνεται, η ιστορία αγάπης, ήταν κάτι που έληξε άδοξα και ο καθένας επέστρεψε στον δικό του κόσμο.
Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από την μουσική και τον χορό, που άξιζε μία θέση στην τελική τριάδα!!! Από την κουβανέζικη Salsa, περάσαμε μέσα από ξένα και ελληνικά ακούσματα, αλλά και κλασικά κομμάτια, όπως και το διάσημο “Κάρμινα Μπουράνα”, του Καρλ Ορφ!!! Φυσικά, οι αγαπημένοι μας μαθητές, μας έδειξαν πως ακόμη και οι γοργόνοι, έβγαλαν πόδια για να χορέψουν τον χορό των στεναγμών, των συναισθημάτων, που δεν είναι άλλος, από τον ελληνικό Λαϊκό χορό, Ζεϊμπέκικο!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Ευχόμαστε στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, Καλή Επιτυχία και στην συνέχεια του Fun Carnival Dancing 2017!!! Προσμένουμε την εμφάνισή τους, που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας κάνει περήφανους!!!

Επόμενη στάση στο ταξίδι μας,
Travelling in Myths!!!
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου!!!

Μην το χάσει κανείς!!! 

Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός επηρεάζει
τις κοινωνικές μας σχέσεις!
http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου