Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Valentine's ΚΑΨΟΥΡΑ Karaoke Party - Σχολή Ιλίου!!!


Οι σχολές χορού Apollon γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο την παραμονή του και όλες οι ομάδες εξέφρασαν την αγάπη τους!!!

Φωνάζουν “Σ'αγαπώ” οι μαθητές του Ιλίου και αναρωτιούνται αν κάποιος τους ακούει!!! Θα βρουν άραγε ανταπόκριση στον έρωτά τους;;;

Ας τους απολαύσουμε!!


Μία υπέροχη παρέα που βγήκε βόλτα σε ένα νυχτερινό κέντρο, μας ξεσήκωσε!!! Απολαύσαμε τους: Κατερίνα, Σταυρούλα, Κατερίνα, Λευτέρη και Χρήστο!!! Η 2η θέση τους ανήκει, όπως και οι 200 πόντοι στον καθέναν!!!

Η υπέροχη Χαρούλα, εμφανίζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει με τον Λάκη. Εκεί, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, έχει πάει να την απολαύσει και ο αγαπημένος της, ο οποιός τελικά, δεν ήταν αυτό που φανταζόταν! Κόντρες επί σκηνής με την λουλουδού, αλλά και ένας έρωτας που λήγει άδοξα! Κάθε φορά όμως, ένας καινούριος έρωτα εμφανίζεται και είναι συνήθως πιο δυνατός!!!

Η εκδήλωση αγάπης την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!
Την ιδιαίτερη αυτή μέρα, όλοι μοιράζουν ευχετήριες κάρτες, γεμάτες όμορφες λέξεις και αγάπη!!! Μία συνηθισμένη υπογραφή είναι και: “ο Βαλεντίνος σου”, ή “η Βαλεντίνα σου”!

Η ιστορία της υπογραφής, έρχεται από τον ίδιο τον Άγιο Βαλεντίνο, ο οποίος, όταν είχε φυλακιστεί από τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα, Κλαύδιο Β', υπέγραψε με αυτόν τον τρόπο ένα γράμμα του. Λέγεται πως όσο ήταν φυλακισμένος, είχε κοντά του συχνά για να του κρατάει συντροφιά την κόρη ενός φύλακα. Το γράμμα του την ευχαριστούσε για αυτό και η υπογραφή του ήταν: “Με αγάπη, ο Βαλεντίνος σου”! Έτσι, έμεινε να χρησιμοποιείται η φράση μέχρι και σήμερα!!!

Κάπως έτσι, θέλησε και ο Λάκης να εκδηλώσει τον έρωτά του στην Χαρούλα, από τα αστέρια του Ιλίου και την κέρδισε!!! Ελπίζουμε να συνεχίσουν σαν ομάδα να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και προσμένουμε την εμφάνισή τους στην μεγάλη βραδιά του Fun Carnival Dancing 2017, που φέτος έχει το θέμα “Thriller”!!! Σε ποια θέση θα βρεθούν;;; Θα είναι κάποιος από την ομάδα ένας από τους μεγάλους νικητές του 2ου μέρους για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα ξανά;;;

Το Fun Carnival Dancing βρίσκεται στην τελική ευθεία!!!


Συγχαρητήρια στο Ίλιον και...
Καλή Επιτυχία!!! 


Δείτε επίσης: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου