Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Travelling in Myths - Σχολή Ιλίου!


Η επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη διήρκεσε μια ολόκληρη 10ετία, όπου μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν πάρα πολλά, κανείς όμως δεν έμαθε ποτέ τι ακριβώς γινόταν όλα αυτά τα χρόνια που έλειπε στο ζεστό και κατά τα άλλα χαρούμενο σπίτι του όπου ο αγαπημένος του σκύλος Άργος είχε μαραζώσει από τον καημό του για τον αφέντη του που έλειπε αλλά και για την αφεντικίνα του Πηνελόπη που κάθε άλλο παρά πιστή του ήταν σε αντίθεση με ότι έλεγε, η σχέση της με τον Επίμαχο αλλά και τον Αντίνοο είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο κατά τα άλλα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον του Οδυσσέα!!!! Η απρόσμενη επιστροφή του φέρνει την Πηνελόπη σε...


Η συνέχεια από την ομάδα του Ιλίου!!!
Η ανατρεπτική επιστροφή του Οδυσσέα, χάρισε στην σχολή του Ιλίου, την 1η θέση, αλλά και στους: Κατερίνα, Σταυρούλα, Αναστασία, Κατερίνα, Χρήστο και Λευτέρη, από 300 πόντους!!!

Η επιστροφή του Οδυσσέα κατά την μυθολογία!!!
Στην επιστροφή του στην Ιθάκη, ο Οδυσσέας, χρειάστηκε αρχικά να μεταμφιεστεί. Εκείνος που θεωρούσαν νεκρό, γόνοι από βασιλικές οικογένειες, είχαν βάλει σκοπό να πάρουν τον θρόνο του. Έτσι, με την βοήθεια του Εύμαιου και του γιου του, Τηλέμαχου, κατάφερε να εξοντώσει και τους σαράντα μνηστήρες που πολιορκούσαν την Πηνελόπη.


Η Επιστροφή του Οδυσσέα, από την ομάδα του Ιλίου!!!
Ο Οδυσσέας έχει μεταμφιεστεί και παρακολουθεί τους μνηστήρες που πλησιάζουν την Πηνελόπη. Προσπαθούν να την κερδίσουν και εκείνη τελικά υποκύπτει!!! Όλα διαδραματίζονται με χορό Charleston από τις βασιλικές παλλακίδες, στον ήχο του “Οδυσσέα” από τους Νάμα! Το κέφι ανεβαίνει όμως στα ύψη, με την είσοδο του Οδυσσέα και την αποκάλυψή του!!! Το κοινό δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο “Είπες θα 'σουνα πιστή” του Δήμου Μυλωνά, και χόρεψε Τσιφτετέλι μαζί με την ομάδα του Ιλίου!!! Οι κριτές, φυσικά τους χάρισαν την 1η θέση!!!


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, η ομάδα του Ιλίου, μας έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό σκετς!!! Ποια θέση θα λάβει;;; Σε ποια θέση θα βρεθεί στην τελική κατάταξη;;;

Το σίγουρο είναι πως μας περιμένει όλους μία βραδιά γεμάτη όμορφες στιγμές, καλή, Απολλώνια παρέα και φυσικά, αφού θα τσικνίσουμε μαζί, και πολύς πολύς χορός!!!

Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου θα είμαστε όλοι εκεί!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη καιτα συναισθήματα που αποκομίζουμε μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου