Google+

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο Φεβρουάριος έφτασε… Το Fun Carnival Dancing ΞΕΚΙΝΑ!!!

Ο πιο αγαπημένος μήνας της χρονιάς έφτασε και μας υπόσχεται αστείρευτη διασκέδαση και πολλές, πολλές εκπλήξεις και ανατροπές!!!

Το καρναβάλι έρχεται στις σχολές μας και είμαστε έτοιμοι να ξεφαντώσουμε με τους αγαπημένους μας αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας μέσα από τα Θεματικά Πάρτι του… 2ου μέρους το Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!

Το Fun Carnival Dancing ξεκινά και με την πιο χρωματιστή και ζωηρή μας διάθεση υποδεχόμαστε την πιο κεφάτη περίοδο του χρόνου!!! Φοράμε τις μάσκες μας, κάνουμε τις πιο φανταχτερές μας εμφανίσεις και για διάστημα περίπου 3 εβδομάδων, ξεφαντώνουμε με καρναβαλίστικους ρυθμούς μέσα από τη σειρά των πιο διασκεδαστικών πάρτι που έγιναν ποτέ!!!

Από την πρώτη κιόλας μέρα όλοι οι μαθητές μαζεύουν πόντους για να διεκδικήσουν τα μεγάλα χορευτικά έπαθλα των σχολών μας ενώ παράλληλα χαρίζουν τους πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν!!!

Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το φετινό
Fun Carnival Dancing;;;;;;

Η μέρα Παρασκευή, 03.02.17 και η Επίσημη Έναρξη του καρναβαλιού έρχεται στις σχολές μας με το… Carnival Decoration Party!!! Κατεβάζουμε τα αποκριάτικα και η διασκέδαση… ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ!!! Ντυμένοι με τα αποκριάτικα κοστούμια μας ντύνουμε την αγαπημένη μας σχολή στα γιορτινά της και… η Samba και οι ρυθμοί του Rio de Janeiro μας ταξιδεύουν στον όμορφο κόσμου του χορού και του Καρναβαλιού!!!


Η Τετάρτη, 08.02.17, έφτασε και Πειρατές και Γοργόνες βγαίνουν στην στεριά, στο νησί της Ναυσικάς και μας περιμένουν για διασκέδαση και γέλιο άνευ ορίων!!! Μην ξεχνάτε… η προγνωστική Ψηφοφορία άνοιξε και ψηφίζουμε την πιο όμορφα στολισμένη σχολή του Fun Carnival Dancing 2017!!! Εσείς ψηφίσατε;;;;;;;;;;

Η Παρασκευή, 10.02.17, είναι πλέον μαζί μας και το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στο πέρασμα των αιώνων και της ελληνικής μυθολογίας ξεκινά… Fun Carnival Dancing και… Travelling in Myths!!! Ποια θα είναι άραγε η σχολή που θα κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά από το γέλιο;;;;

Η Δεύτερα, 13.02.17, υπόσχεται αγάπη και…. ΚΑΨΟΥΡΑ στην Pre-Valentine’s Night!!! Το αγαπημένο μας Karaoke επιστρέφει και οι φωνές μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη βραδιά μας καθώς τα αγαπημένα μας καψουροτράγουδα περιμένουν να ερμηνευθούν και να δώσουν μια νότα αγάπης λίγο πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!! Ο πιο καλλίφωνος κερδίζει!!!

STAY TUNED FOR MORE!!!
 Δεν τελειώσαμε ακόμα...

 Η Πέμπτη 16.02.17 έφτασε και όλοι μαζί ψήνουμε στο… Στέκι του Απόλλωνα!!! Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει την τιμητική του και τα πιο αστεία σκετς μας περιμένουν για να μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές γέλιου και διασκέδασης!!! Ο κύριος Γιώργος άναψε ήδη τα κάρβουνα!!! Είναι Τσικνοπέμπτη και μας έχει ετοιμάσει τους πιο γευστικούς μεζέδες και το πιο φρουτένιο κρασί για να φάμε, να πιούμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μαζί!!! Το στέκι του Απόλλωνα άνοιξε και μας περιμένει στη σχολή του Ιλίου!!! Μην λείψει κανείς!!!

Παρασκευή και… δεκατρείς θα ήταν, αλλά ο μήνας έχει 17 και η Βραδιά των Πρωταθλητών ΕΦΤΑΣΕ!!! Οι πιο τρομακτικοί ήρωες της Showbiz επιστρέφουν και υπόσχονται να μας κόψουν την ανάσα στην τελευταία και πιο κρίσιμη βραδιά του Fun Carnival Dancing!!!

Ποιοι θα είναι άραγε οι νικητές του Διαγωνισμού καλύτερης αποκριάτικης αμφίεσης;;;

Ποιο θα είναι το λαρύγγι που θα μας μαγέψει και θα κερδίσει τους πιο πολλούς πόντους;;;

Ποια θα είναι η σχολή που… καθ’όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού, μας κέρδισε με τις καταπληκτικές της εμφανίσεις και μας χάρισε αστείρευτες στιγμές γέλιου;;;;

Το Fun Carnival Dancing ΞΕΚΙΝΑ και μας επιφυλάσσει τις πιο διασκεδαστικές εβδομάδες της χρονιάς!!!!

Εσείς δηλώσατε τη συμμετοχή σας;;; Επικοινωνήστε άμεσα με τη γραμματεία της σχολής και διασκεδάστε μαζί μας στην πιο μεγάλη γιορτή των σχολών μας!!!!

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΦΤΑΣΕ!!!

Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Μάθετε περισσότερα για τα Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου