Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Πειρατές και Γοργόνες - Σχολή Ιλίου!


Η αγαπημένη ιστορία του Αστερίξ και του Οβελίξ, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!!! Η ομάδα της Apollon Dance Studio του Ιλίου, μας παρουσίασε ένα αγαπημένο στιγμιότυπο από την συνάντηση των ηρώων, με τους πειρατές!!!

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Οι υπέροχοι πειρατές, Κατερίνα και Χρήστος, συναντάνε την γλυκιά γοργόνα, Σταυρούλα και τους υπέροχους, Αστερίξ και Οβελίξ, Λευτέρη και Κατερίνα!!! Το αποτέλεσμα;;; Τέλειο!!!

Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και οι Πειρατές!!!
Σε κάθε ιστορία των ηρωικών Γαλατών, απολαμβάνουμε τις σκηνές, όπου οι ανυποψίαστοι πειρατές, πέφτουν θύματα της δύναμης του Αστερίξ και του Οβελίξ. Ο κοκκινογένης καπετάνιος και ο παρατηρητής του πλοίου, αποτελούν τις πιο αγαπημένες μορφές!!! Κάθε φορά, στέκονται αμέριμνοι στην μέση της θάλασσας και εμφανίζονται ξαφνικά οι Γαλάτες μπροστά τους, ή ένα ιπτάμενο “μενίρ”, που τους ισοπεδώνει. Έτσι, κάθε φορά καταλήγουν στο να βυθίσουν από μόνοι τους το καράβι τους, για να κρατήσουν την τιμή τους.

Η ατάκα που έχει μείνει πλέον, είναι: “Να το βουλιάξουμε μόνοι μας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και θα γλιτώσουμε και μερικές φάπες.

Η υπέροχη ιστορία της Απολλώνιας ομάδας του Ιλίου!!!
Οι Βίκινγκς – πειρατές βγαίνουν για μία ακόμη φορά στην επιφάνεια της θάλασσας! Ελπίζουν πως θα αποφύγουν τους Γαλάτες, που καταστρέφουν διαρκώς τα πλοία τους. Αυτή τη φορά, η ιστορία, πήρε μορφή... Απολλώνια!!! Οι πειρατές έψαξαν να βρουν έναν θησαυρό, που ήταν κρυμμένος κάτων από έναν βράχο, όπου βρισκόταν η γοργόνα, Ζουζού!

Οι Γαλάτες, φυσικά και βρέθηκαν ξανά στον δρόμο τους! Αυτή τη φορά, ήρθαν χορεύοντας!!! Η τρικυμία που προκάλεσαν, μαζί με την γοργόνα, χτύπησε, όχι μόνο το καράβι των πειρατών, αλλά και κατευθείαν στην καρδιά του κοινού!!!

Το αγαπημένο νησιώτικο τραγούδι,Θαλασσοταραχή”, ξεσήκωσε και έβαλε στην χορογραφία μικρούς και μεγάλους!!! Πώς να αντισταθεί το κοινό και να μην χορέψει μαζί τους;;;

Συγχαρητήρια για την υπέροχη παρουσίαση!!!

Περιμένουμε να δούμε ξανά την ομάδα από την σχολή του Ιλίου, να μας παρουσιάζει σκηνές από τον Τρωικό Πόλεμο!!! Πότε;;; Φυσικά, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου!!! Είμαστε σίγουροι πως μας καταπλήξει!!! 


Δείτε επίσης:

Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Χορευτικές
Εκδηλώσεις των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου