Google+

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Πειρατές και Γοργόνες - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Μία ολοκαίνουρια φανταστική ιστορία, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης, να μας συγκλονίσει από την σχολή χορού Apollon της Μεταμόρφωσης!!! Μέσα από δημιουργικούς συνδυασμούς, είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε την ομάδα που χάρισε στην αγαπημένη της σχολή την 1η θέση στο Πειρατικό Πάρτι!!!


Πειρατές, γοργόνες, παπαγάλοι και ναυαγοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!!! Η Παρασκευή, η Βασιλική, η Δήμητρα, η Μένια, η Θεοδοσία, η Άλκηστις, η Σωτηρία, ο Χρήστος και ο Μάκης, κέρδισαν, ο καθένας, τους πολυπόθητους 300 πόντους της 1ης θέσης!!!

Οι μοναδικοί μουσικοί και χορευτικοί συνδυασμοί της χορογραφίας!!!
Τέσσερα ολόκληρα χρόνια εγκλωβισμένος σε ένα νησί του Νότιου Ειρηνικού βρίσκεται ο πρωταγωνιστής της ταινίας “Ο ναυαγός”. Θεωρεί πως η τυχερή του μέρα έφτασε, καθώς μπροστά του βρέθηκε ένα εμπορικό πλοίο! Ήταν όμως πειρατικό... Ο ναυαγός εγκλωβίστηκε, αλλά οι γοργόνες τον έσωσαν!!! Το ηθικό δίδαγμα;;; Ο χορός είναι για όλους και δίνει σε όλους χαρά!!!

Ο υπέροχος μουσικός συνδυασμός, που δημιούργησε η ομάδα της Μεταμόρφωσης, χάρισε αρχικά μία ατμοσφαιρική αίσθηση, που μας μετέφερε μέσα στην χορογραφία από την αρχή της!!! “Οι πειρατές της Καραϊβικής”, έδωσαν το ωραιότερο χρώμα, αλλά και κινήσεις που συνδύασαν Paso Doble, μαζί με ελεύθερες, εκφραστικές χοροκινήσεις!!!

Η κατάληξη, που δεν ήταν άλλη από τον αγαπημένο χορό των Parties, Rock 'n' roll, ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη!!! Το μουσικό θέμα, από την ταινία της Barbie “Γοργόνες”, ήταν η ευχάριστη έκπληξη!!!

Οι εντυπωσιακοί συνδυασμοί, που χαρακτηρίζουν το Fun Carnival Dancing, έδωσαν το παρόν σε όλη την διάρκεια της χορογραφίας και επάξια, η σχολή της Μεταμόρφωσης, κατέκτησε την 1η θέση!!!

Απόψε, αναμένουμε να μας εντυπωσιάσουν ξανά με την χορογραφία που έχουν ετοιμάσει για το ταξίδι μας στην Μυθολογία!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!



Η διασκέδαση συνεχίζεται και όλες οι ομάδες των Apollon Dance Studio, είναι έτοιμες να μας υποδεχθούν ξανά, απόψε στις 21.00!!!

Τι εκπλήξεις θα έχουμε απόψε;;;
Πόσο ανατρεπτικό θα είναι το αποτέλεσμα της βραδιάς;;;

Η σχολή χορού Apollon στο Ίλιον,
μας περιμένει όλους στις 21.00!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου