Google+

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Το Στέκι του Απόλλωνα!!! Ο πιο διασκεδαστικός θεσμός του Fun Carnival Dancing!!!


Μέσα από την αγάπη μας για τον χορό, στις σχολές χορού Apollon, ψάχνουμε διαρκώς νέες ιδέες και κίνητρα για την χορευτική εξέλιξη!!! Έτσι, το 2010, γεννήθηκε ο αγαπημένος, πλέον, θεσμός της Αποκριάς, που δεν είναι άλλος, από το Fun Carnival Dancing!!

2 εβδομάδες γεμάτες χορό, δημιουργία και χρώματα, έρχονται κάθε χρόνο για να μας ξεσηκώσουν και να μας χαρίσουν τις πιο όμορφες χορευτικές, αποκριάτικες στιγμές!!! Ανάμεσα στις θεματικές εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις, που απαρτίζουν το Fun Carnival Dancing, βρίσκεται και το “Στέκι του Απόλλωνα”!!

Το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει την αγκαλιά του και μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου!!!

Κάθε χρόνο, η οικογένεια των σχολών Apollon Dance Studio, μοιράζονται με όλους μας την ιδιαίτερη αυτή μέρα και τσικνίζουμε όλοι μαζί στην αυλή της σχολής του Ιλίου!!! Η μέρα αφιερώνεται στην ελληνική, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, καθώς και στους χορούς που την συνοδεύουν!!!

Η παράδοση της Τσικνοπέμπτης!!!
Πρόκειται για μία γιορτή, γνωστή και ως “Κρεατινή” και γιορτάζεται την δεύτερη εβδομάδα της Αποκριάς, ημέρα Πέμπτη. Το έθιμο θέλει να καταναλώνονται τα κρέατα, έτσι ώστε να ξεκινήσει η μεγάλη Σαρακοστή, πριν το Πάσχα.

Σε κάθε περιοχή της Ελλάδας συναντάμε και ένα διαφορετικό έθιμο. Όλα αποτελούνται από μικρά θεατρικά σκετσάκια, που καταλήγουν σε μεγάλα χορευτικά γλέντια!!!

Η μουσικοχορευτική παράδοση στο Απολλώνιο Στέκι!!!
Στις σχολές χορού Apollon, το έθιμο περιλαμβάνει τα πάντα!!! Καλό φαγητό για μαθητές και φίλους, από τα χέρια των αγαπημένων μας δασκάλων, που ψήνουν καθ όλη την διάρκεια του πάρτι, πολύ κρασί και φυσικά, θεατρικά σκετσάκια και χορό!!!

Ο διαγωνισμός μεταξύ των σχολών χορού Apollon δίνει το παρόν και στο Στέκι του Απόλλωνα!!!
Μικρές θεατρικές παραστάσεις, που έχουν προετοιμάσει όλοι οι μαθητές μας, διεκδικούν τους πολυπόθητους πόντους για το Fun Carnival Dancing, που θα τους ανεβάσουν πιο ψηλά στο βάθρο των τελικών νικητών!

Φέτος, οι ομάδες των σχολών μας, είναι έτοιμες να μας παρουσιάσουν σκηνές από τον αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο!!! Κάτι που πάντοτε συνδυάζουν μοναδικά, με δημιουργικότητα και έξυπνους συνδυασμούς!!! Ανυπομονούμε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν για την Τσικνοπέμπτη!

Όπως και σε κάθε θεματικό πάρτι του αποκριάτικου θεσμού, δεν λείπει ποτέ και ο διαγωνισμός καλύτερης ενδυμασίας, όπου όλοι μπορούν να λάβουν μέρος, να διασκεδάσουν, αλλά και να κερδίσουν περισσότερους πόντους, που θα τους φέρουν πιο κοντά στα μεγάλα χορευτικά δώρα του Fun Carnival Dancing 2017!!!
Η πιο κεφάτη βραδιά πλησιάζει!!!

Το Στέκι του Απόλλωνα και η σχολή χορού Apollon του Ιλίου,

μας περιμένουν όλους στις 21.00!!! Μην λείψει κανείς!!!

Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη που μας
προσφέρει η ενασχόληση με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου