Google+

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Champion's Night - Αποτελέσματα Διαγωνισμού Καλύτερης Mini Χορογραφίας!


Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και παρέλασαν επάνω του, διασημότητες από κάθε κλάδο της επιστήμης και της τέχνης!!! Απολαύσαμε τον μοναδικό συνδυασμό, να χορεύει μαζί ο Αϊνστάιν, με τη Merilyn Monroe και ο Dali με την Φουρέιρα!!! Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και stars του σινεμά, ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν 5 μοναδικές παραστάσεις, παρέα με ιστορικά πρόσωπα!!! Οι χορογραφίες ήταν γεμάτες με θεατρικά στοιχεία και αναδείκνυαν την έκφραση του κάθε μαθητή ξεχωριστά!!!

Το φινάλε του Fun Carnival Dancing, ξεκίνησε με χορό για όλους και συνέχισε με τον διαγωνισμό καλύτερης ομαδικής χορογραφίας, που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους!!! Οι πινελιές χιούμορ και ερμηνείας πεζών, ήταν τα στοιχεία που δεν έλειψαν, ούτε από την βραδιά διασημοτήτων!!!

Ποιοι όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις, που θα έδωσαν το προβάδισμα στην αγαπημένη τους σχολή;;;


Οι νικήτριες χορογραφίες του Celebrities Night!!!




Στην 1η θέση, απολαύσαμε την σχολή της Μεταμόρφωσης, που χάρισε 500 πόντους σε κάθε συμμετέχοντα!!!
Παρουσιάστηκαν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, συνοδευόμενα από πολύ χορό! Το εκπληκτικό remake του “Celebrity Game Night” της ομάδας, αποτέλεσε το γεγονός της βραδιάς και κέρδισε τις εντυπώσεις, χαρίζοντας στην ομάδα της Μεταμόρφωσης, τους περισσότερους πόντους!!!











Στην 2η θέση, σκαρφάλωσε η σχολή της Πετρούπολης, κερδίζοντας 300 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!
Η ομάδα της Πετρούπολης, κέρδισε την 2η θέση, με την πεποίθηση, πως ο Michael Jackson είναι κοντά μας! Βγήκε στην σκηνή και όλοι απόλαυσαν το θρυλικό moonwalk και πολλές από τις αυτοσχέδιες φιγούρες του, που τον χαρακτηρίζουν, συνοδευόμενος από τα αγαπημένα και διαχρονικά του μουσικά κομμάτια!!!











Στην 3η θέση, βρέθηκε η σχολή των Αγίων Αναργύρων, δίνοντας 100 πόντους σε κάθε συμμετέχοντα!!!
Ταινίες, αγαπημένοι καλλιτέχνες και πολλών ειδών αστέρια έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από την σχολή των Αγίων Αναργύρων!!! Ο Luciano Pavarotti ήταν παρόν, καθόλη την διάρκεια της παρουσίασης!!! Πέρσαν από την σκηνή, οι Catherine Zeta Jones, με την Renee Zellweger, αναβιώνοντας την αγαπημένη ταινία Chicago, μας τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα, και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες!!!




Ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής, η Νέα Φιλαδέλφεια και το Ίλιον, με δύο εξίσου φαντασμαγορικές χορογραφίες, που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!!



Η λαμπερή παρουσία όλων των μαθητών, έκανε την βραδιά να μοιάζει με οσκαρικό υπερθέαμα και αποτέλεσε το πιο θεαματικό φινάλε για την ιστορία του Fun Carnival Dancing!!!

Συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη παρουσία σας!!!


Δείτε επίσης:

Μάθατε για το Mambo,
τον χορό των επιδείξεων;;;
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!
Μάθετε περισσότερα για το
Εγγυημένο Πρόγραμμα χορού
που παρέχουν οι σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου