Google+

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Circus Night - Σχολή Πετρούπολης!

Από την σχολή της Πετρούπολης, απολαύσαμε μία μοναδική χορογραφία, που βασίστηκε σε γνωστό σενάριο, από την ταινία Μαδαγασκάρη 3!!! Για μία μοναδική παράσταση, οι ήρωες της ταινίας, βρέθηκαν κοντά μας, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου!!!

Παρά το ασφυκτικό πρόγραμμά τους, είδαμε το λιοντάρι τον Άλεξ, τη ζέβρα τον Μάρτι και την καμηλοπάρδαλη τον Μέλμαν, μαζί με τον θρυλικό λεμούριο βασιλιά Τζούλιεν!!!
Στην μεταγλώττιση τους, η Καίτη, η Κωνσταντίνα, η Σοφία και ο Γιώργος!!!

Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Μία μουσικοχορευτική παράσταση Τσίρκου, εμπνευσμένη από το σενάριο της ταινίας, γεμάτη χορό και σκανδαλιά!!! Διασκέδασε το κοινό και χάρισε χαμόγελο σε όλους τους παρευρισκόμενους, παίρνοντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς!!!

Το μουσικό κομμάτι που συνοδεύει την χορογραφία, δεν είναι άλλο από το αγαπημένο “I like to move it”, από τον will.i.am που απολαύσαμε να τραγουδάει ο βασιλιάς Τζούλιεν στην πρώτη ταινία, αφήνοντας εποχή! Το κομμάτι αποτελεί πρώτη εκτέλεση των Αμερικανών Reel 2 Real, από το 1993. Οι διασκευές του συνεχίστηκαν και φαίνεται το 2005 να ξανατραγουδιέται από τον χαρακτήρα Crazy Frog, που δημιούργησε μέσω υπολογιστή, ο Σουηδός ηθοποιός Erik Wernquist. Στην τρίτη ταινία Μαδαγασκάρη, Οι φυγάδες της Ευρώπης, ο Chris Rock, παντρεύει το “I like to move it”, με το κλασικό μουσικό θέμα του Τσίρκου, με αποτέλεσμα το αξεπέραστο Afro Circus!

Στην ταινία, οι αγαπημένοι ήρωες, προσπαθούν να φτάσουν στη Νέα Υόρκη, ταξιδεύοντας μέσα από την Ευρώπη. Ένα περιοδεύων Τσίρκο, τους δίνει την ευκαιρία να φτάσουν στον προορισμό τους ανενόχλητοι και να περάσουν απαρατήρητοι!!! Ο Άλεξ προσπαθεί να οργανώσει τα υπόλοιπα ζώα, και ψάχνοντας τον Μάρτι, τον βρίσκει ξεμυαλισμένο από άλλες ζέβρες, να δοκιμάζει κοστούμια, όπως και τους υπόλοιπους!



Ο Μάρτι, γνωστός για την φιλία του με τον Άλεξ, πάντα βλέπουμε πως προσπαθεί να εμψυχώσει την ομάδα σε κάθε αναποδιά που συμβαίνει. Στην σκηνή του Τσίρκου, φαίνεται να είναι έτοιμος για μία μοναδική παράσταση, στην οποία καλεί και τους υπόλοιπους να λάβουν μέρος και να διασκεδάσουν!!!

Οι μαθητές της Πετρούπολης, έμειναν πιστοί στις κινήσεις των ηρώων, αλλά και στο στυλ που έχουν στην εν λόγω ταινία! Τους είδαμε να εκτελούν τον παραδοσιακό κύκλο παρουσίασης Τσίρκου, αλλά και να προσπαθούν να εκτελέσουν ζογκλερικά με μπαλόνια! Η εντυπωσιακή διάθεσή τους, μεταδόθηκε και στο κοινό, χαρίζοντας μία ξεχωριστή λάμψη!


Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Συνεχίζουμε όλοι μας με ζωηρή διάθεση και στο Απολλώνιο Πρωτάθλημα!!!
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Χορού δεν έχει σημάνει τη λήξη του ακόμη!!!

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή 22 Απριλίου, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε, στηρίζοντας την αγαπημένη μας σχολή και διεκδικώντας νέα, πλούσια, χορευτικά δώρα!!!

Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας και...
Καλή μας Διασκέδαση!!!


Δείτε επίσης:
Ταξιδέψτε κι εσείς στον μαγικό
κόσμο του χορού!!!
Μάθετε περισσότερα για την
ιστορία του χορού!!!
Μάθετε πως επιδρά ο χορός
στην προσωπικότητά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου