Google+

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2015-2016 - Ο Μεγάλος Τελικός!!!


Ο Απρίλιος πλησιάζει και μαζί του έρχεται η στιγμή που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία..
Ο Μεγάλος Τελικός
του Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού 2015-2016
έρχεται και υπόσχεται να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη λάμψη και θέαμα!!! Οι χορευτές μας προπονούνται καθημερινά και ετοιμάζονται να αναμετρηθούν σε μια μάχη σώμα με σώμα για κερδίσουν τα βλέμματα κριτών και θεατών!!!

Τι μας επιφυλάσσει το Grand Finale του Χορευτικού μας Διαγωνισμού;;;

Η αυλαία ανοίγει με τον χορό της αλεπούς να κάνει το ντεμπούτο του και τα χορευτικά
μας ζευγάρια να μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή... Το αγαπημένο μας Foxtrot πήρε τον χαρακτηρισμό του λόγω των μεγάλων κωμικών του βημάτων και είναι από τους λίγους χορούς που ξεκίνησαν από τα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας. Για πρώτη φορά, εμφανίστηκε το 1915 από τον αμερικανό ηθοποιό και χορευτή Harry Fox, από όπου πήρε και το όνομα του.

Την σκυτάλη των διαγωνιστικών μας κατηγοριών παραλαμβάνει  ο χορός των πάρτυ και οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να μας καταπλήξουν με τις θεαματικές τους φιγούρες. Το Rock 'n' roll, από την πρώτη κιόλας στιγμή της εμφάνισης του, προκάλεσε τα πλήθη και ξεσήκωσε την νεολαία. Κατάγεται από την λατινική Αμερική και περιέχει πολλές και εντυπωσιακές φιγούρες σε γρήγορους ρυθμούς!!!

Μετά από τον χορό των ζευγαριών σειρά έχουν οι Ομαδικές Χορογραφίες των σχολών μας. Η κάθε μια ξεχωριστά θα προσπαθήσει να κλέψει την παράσταση με μια μοναδική Show εμφάνιση συνδυάζοντας τουλάχιστον τρεις από τους αγαπημένους μας χορούς...


Ο Διαγωνισμός μας ολοκληρώνεται με τις Επαγγελματικές Χορογραφίες των αγαπημένων μας δασκάλων. Χορεύοντας για εμάς στον χορό των αναμνήσεων, θα μας ταξιδέψουν στον κόσμο του παραμυθιού και θα χαρίσουν, με τη σειρά τους, τους καθοριστικούς πόντους της Νίκης στη σχολή που εκπροσωπούν! Το Waltz κατάγεται από τους τοπικούς λαϊκούς χορούς της Βαυαρίας και η ονομασία του προέρχεται από την λέξη "Waltzen" που σημαίνει "ρολάρισμα-γλίστρημα". Πρωτοεμφανίστηκε τον 17ο αιώνα και χαρακτηρίστηκε ως άσεμνος χορός καθώς για πρώτη φορά ο καβαλιέρος αγκάλιαζε την ντάμα.

Η αγωνία κορυφώνεται...
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η απόφαση των κριτών δύσκολη...
Προϋπόθεση για την Νική;;; Ο συγχρονισμός, η αρμονία κινήσεων και ο ρυθμός!!!



Ποιοι θα είναι άραγε οι Νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών που θα κερδίσουν τα Μεγάλα Δώρα των σχολών μας;;;

Ποια θα είναι η Χορευτική Ομάδα που θα βγει πρώτη στην Ομαδική Χορογραφία και θα χαρίσει τους περισσότερους πόντους στη σχολή που εκπροσωπεί;;;

Ποια σχολή θα ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου και θα σηκώσει το Κύπελλο της Νίκης;;;



Οι εκπλήξεις πολλές και τα δρώμενα ανατρεπτικά...
Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε την πάντα γι αυτή την θεαματική βραδιά!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού λαμβάνει χώρα τρεις φορές κατά τη διάρκεια κάθε χορευτικού έτους... Το πρώτο (Α') μέρος που ξεκινάει στην αρχή της χορευτικής μας χρονιάς, το δεύτερο (Β') μέρος την περίοδο των αποκριών (Fun Carnival Dancing) και το τρίτο (Γ') μέρος όπου πραγματοποιείται και ο Μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού!

Πρωταρχικός ρόλος είναι φυσικά η διασκέδαση και η ανάπτυξη των αρχών της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε. Ο κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και να διεισδύσει σε βάθος στους αγαπημένους του χορούς μαθαίνοντας επιπλέον εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες πέραν του βηματολογίου τους.

Όλοι οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία ενός πραγματικού Διαγωνισμού Χορού συμμετέχοντας στις Διαγωνιστικές Κατηγορίες:

One Dance - (AM/AM): Το κάθε χορευτικό ζευγάρι συναγωνίζεται, με την ιδιωτική του
χορογραφία, τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του διαγωνισμού, στον χορό που έχει επιλεχθεί. Σύμφωνα με την βαθμολογία των κριτών και την θέση που θα λάβουν, το κάθε ζευγάρι κερδίζει πόντους για την σχολή που εκπροσωπεί.

Ομαδική Χορογραφία - Κάθε χορευτική ομάδα της εκάστοτε σχολής προετοιμάζει μια ομαδική χορογραφία και συναγωνίζεται τις υπόλοιπες με σκοπό την Νίκη χαρίζοντας ταυτόχρονα τους πόντους στην σχολή που εκπροσωπούν.

Οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι δίνουν και αυτοί το παρών, συμμετέχοντας στην Επαγγελματική Κατηγορία One Dance - (PRO/PRO). Με την επαγγελματική τους χορογραφία διεκδικούν την πρώτη θέση και μέσω τυχαίας επιλογής, χαρίζουν τους πόντους τους στη σχολή που εκπροσωπούν.


 
Φυσικά, από αυτή την λαμπερή βραδιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Μεγάλα Χορευτικά Δώρα που προσφέρουν οι σχολές μας στους Νικητές των διαγωνιστικών κατηγοριών!!!

Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας
και δηλώστε άμεσα συμμετοχή!!!
Κερδίστε πλούσια δώρα και χαρίστε κι εσείς τους πόντους
της νίκης στην αγαπημένη σας σχολή!!!

Ραντεβού στις 22 Απριλίου
με την πιο θεαματική βραδιά του 
Απολλώνιου Πρωταθλήματος Χορού!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου