Google+

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Horror Night - Αποτελέσματα Διαγωνισμού Καλύτερης Mini Χορογραφίας!

Το πάρτυ που χάρισε στιγμές αγωνίες, συνδυασμένες με πολύ χορό και διασκέδαση, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!!! Όλες οι σχολές, μας χάρισαν ένα υπερθέαμα, παρουσιάζοντας από μία μοναδική χορογραφία!!! Ταξιδέψαμε μέσα από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές του κινηματογράφου, που οι αγαπημένοι μας μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους, συνδύασαν με πιο χιουμοριστικό τρόπο!!!

Τα αστέρια της βραδιάς, μας περπάτησαν στον Δρόμο με τις λεύκες και μας έκαναν να τρέξουμε μακριά από πεινασμένα Βαμπίρ και Ζόμπι!!! Αγαπημένοι ήρωες από κλασικά παραμύθια, έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών, αλλά μέσα από τις αστείες και έξυπνα συνδυασμένες, πινελιές των χορογραφιών!!!


Οι νικήτριες χορογραφίες του Horror Night!!!

Στην 1η θέση ανέβηκε η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, χαρίζοντας 300 πόντους σε κάθε συμμετέχοντα!!!
Οι μαθητές, μας ταξίδεψαν μέσα από κλασικές ταινίες τρόμου, με μία μοναδική ερμηνεία!!!
Ο Δρόμος με τις λεύκες, Τα πουλιά του Χίτσκοκ, Τα σαγόνια του καρχαρία, χάρισαν στην σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, επάξια, την πρώτη θέση!!!


Την 2η θέση κατέκτησε η σχολή των Αγίων Αναργύρων με 200 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!
Η οικογένεια Adams, έδωσε ρεσιτάλ!!! Είδαμε μπροστά μας όλους τους αγαπημένους ήρωες της μαύρης κωμωδίας να ζωντανεύουν μπροστά μας, σε μία μοναδική παρουσίαση, που χάρισε στην σχολή των Αγίων Αναργύρων την δεύτερη θέση!!!


Στην 3η θέση βρέθηκε η σχολή της Μεταμόρφωσης, δίνοντας 100 πόντους σε κάθε συμμετέχοντα!!!
Ένα μικρό κοριτσάκι, έπεσε θύμα φαντασμάτων, κινούμενων δέντρων, του Δράκουλα και το κυνήγησαν Ζόμπι, μάγισσες και σκελετοί!!! Η υπέροχη ιστορία του, καθώς και ο δυναμισμός του, άγγιξε τους κριτές, που χάρισαν στην χορογραφία της Μεταμόρφωσης, την τρίτη θέση!!!

Ακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής, η σχολή του Ιλίου και της Πετρούπολης, με δύο υπέροχες χορογραφίες, από την χώρα των πνευμάτων, με το φιλί του Δράκουλα, και την χορευτική εκδίκηση των Zombies!!! Όλοι χάρισαν στους παρευρισκόμενους αξέχαστες στιγμές, γεμάτες διασκέδαση, χορό και κέφι!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!


Οι Απόκριες και το Fun Carnival Dancing συνεχίζονται!!!

Μείνετε συντονισμένοι για τα πιο διασκεδαστικά events και...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για τις Ντάμες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου