Google+

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Circus Night - Σχολή Αγίων Αναργύρων!

Ένα φαντασμαγορικό Τσίρκο ήρθε από τους Αγίους Αναργύρους, για μοναδική παράσταση, αφιερωμένη στους Απολλώνιους θαμώνες!!! Ο εκπληκτικός θηριοδαμαστής Ορλάντο Οφέι, και η παρέα του, ήρθε από την Αμερική, στις σχολές χορού Apollon!

Είναι έτοιμοι να μας μαγέψουν!!!
Τι έχουν συνδυάσει οι μαθητές των Αγίων Αναργύρων στην μουσικοχορευτική τους παράσταση;;;

Υποδεχόμαστε με χαρά την Τίνα, την Αλεξάνδρα, τη Σοφία, την Ξανθή, τον Βασίλη και τον Αργύρη που υπόσχονται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και κέφι!!!!
Πάμε να τους απολαύσουμε!!!

Μία κλασική παράσταση Τσίρκου, που περιλάμβανε τα περισσότερα στοιχεία του!!! Θετική διάθεση, χορός και έκφραση, έφερε στην σχολή των Αγίων Αναργύρων την 2η θέση, αλλά και 200 πόντους ανά συμμετέχοντα!!!

Σε ένα Τσίρκο, η κυκλική πορεία που ακολουθούν οι πρωταγωνιστές του, αποτελεί τον κλασικό τρόπο παρουσίασής τους!
Το έθιμο ακολουθείται έως και σήμερα, από τα πιο γνωστά Τσίρκα του κόσμου! Το σύγχρονο Τσίρκο, λέγεται πως προήλθε από τον Βρετανό αξιωματικό του ιππικού, Philip Astley. Το πρώτο Τσίρκο στην Αγγλία, φαίνεται να εγκαταστάθηκε το 1768, από τον Astley και η ιστορία θέλει τον John Bill Ricketts, να μεταφέρει το σύγχρονο Τσίρκο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 1793. Το Τσίρκο “Ricketts”, παρά την προέλευσή του, αποτέλεσε το πρώτο Αμερικάνικο σύγχρονο Τσίρκο.
Η ιστορία του φαίνεται να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και η φήμη του μεγαλώνει από το 1838 και έπειτα. Τα σχήματα που δημιουργούνται ποικίλουν και οι παραστάσεις εμπλουτίζονται με περισσότερα νούμερα! Στην Ρωσία, μετατρέπεται σε λαϊκή μορφή τέχνης και καθιερώνεται, ενώ στην Κίνα, συνδυάζεται με την παράδοση και δημιουργεί ένα νέο είδος ακροβατικών!





Οι μαθητές των Αγίων Αναργύρων, μας έδωσαν πολλά στοιχεία από ένα σύγχρονο Τσίρκο!!!
Ο Ορλάντο βγήκε στην σκηνή, όπου υποδέχθηκε την Μαντάμ Ρόζα, που μαγεύει κάθε είδους ζώσα ψυχή!!! Μαζί, υποδέχθηκαν σε μοναδικές εμφανίσεις, τον ελέφαντα Ντάμπο, την άγρια τίγρη, από την εποχή των παγετώνων, Diego, το αισθησιακό και συνάμα, αιμοβόρο μαύρο πάνθηρα, την Γουίνεβιρ, αλλά και το μοναδικό κορίτσι λάστιχο, τη Ζλάτα! Η υπέροχη παράσταση που έδωσαν, τους χάρισε την 2η θέση του βάθρου για την βραδιά!!!

Θερμά συγχαρητήρια
σε όλους!!!


Το Fun Carnival Dancing, ήταν γεμάτο ανατροπές και μας κράτησε σε αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος!!!!
Ο Χορευτικός Διαγωνισμός που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2015, φαίνεται να αλλάζει διαρκώς σε αποτελέσματα!!! Ποιος θα είναι ο νικητής, παραμένει μυστήριο πλέον!!!

Αναμένουμε να το μάθουμε στις 22 Απριλίου,

Για αυτό, να είστε όλοι εκεί!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για τα
Μαθήματα Χορού στις
σχολές χορού Apollon!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για τις Ντάμες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου