Google+

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Circus Night - Σχολή Μεταμόρφωσης!

Η σχολή της Μεταμόρφωσης παρουσίασε μία θεατρική χορογραφία, που ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της βραδιάς!!!
Ένα διεθνώς γνωστό τσίρκο, που περιοδεύει, έκανε μία στάση στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2016. Την Παρασκευή 26 του μήνα, έδωσε μία μοναδική παράσταση για τις σχολές χορού Apollon!!!

Είμαστε έτοιμοι να δούμε επιτέλους τον θίασο που, οι φήμες που κυκλοφορούν ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο, τον αποκαλούν θρυλικό! Η Βασιλική, η Θεοδοσία, η Ρούλα, η Ρένα, η Παρασκευή, η Σούζαν, η Νικολέτα, η Φανή και η Αγγελική, μαζί με τον Ιωάννη και τον Χρήστο, θα μας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο μαγικό!!!

Ας τους απολαύσουμε!!!

Τα συνεχόμενα και εντυπωσιακά κόλπα των μαθητών, τους χάρισαν την 2η θέση στο διαγωνισμό καλύτερης Mini χορογραφίας για την βραδιά που ήταν αφιερωμένη στο Τσίρκο!!! Ο κάθε συμμετέχοντας κέρδισε από 200 πόντους, και η σχολή της Μεταμόρφωσης σύλλεξε τους πόντους που την έφεραν πιο κοντά στη νίκη του Fun Carnival Dancing για το 2016! Οι μαθητές, ακολούθησαν πιστά το πρόγραμμα από μία κλασική παράσταση Τσίρκου, με θεατρικότητα, συνδυασμένη με χορευτικές κινήσεις!!!

Η λέξη Τσίρκο, αναφέρεται στην ελληνική λέξη κύκλος. Η ονομασία του, οφείλεται στην κυκλική περιοχή, όπου διαδραματίζονται με την σειρά, οι παρουσιάσεις των πρωταγωνιστών!!! Στα λατινικά, η λέξη Τσίρκο, αναφέρεται στην άμμο, που συνήθως υπάρχει στο έδαφος της “πίστας”. Αυτό δείχνει και την πιθανή προέλευσή του, που λέγεται πως είναι από την αρχαία Ρώμη, όπου αποτελούσε ένα στάδιο, που γίνονταν αγώνες με άρματα και άλογα.

Σταδιακά, στην ιστορία του Τσίρκου, βλέπουμε πώς έφτασε στην σημερινή του μορφή. Η ανάπτυξή του αναφέρεται στον 18ο αιώνα, κυρίως στην Ευρώπη και την Μεγάλη Βρετανία. Πλέον, περιλαμβάνει κλόουν, ακροβάτες, ταχυδακτυλουργούς, θηριοδαμαστές, που εκτελούν μία σειρά από επικίνδυνα και αστεία κόλπα!!! Σημαντικό ρόλο, παίζει και ο παρουσιαστής του προγράμματος, που αρκετές φορές συναντάμε και σαν επικεφαλή του θιάσου.


Οι μαθητές της Μεταμόρφωσης, μας έδωσαν την καλύτερη και πιο πλήρη εικόνα του, μέσα από ένα καταπληκτικό σενάριο, που περιλάμβανε όλους τους πρωταγωνιστές, αλλά και τα πιο εντυπωσικά σκηνικά, στην ιστορία του Fun Carnival Dancing!!!
Κάτι που τους διέκρινε και στην βαθμολογία, αλλά και στην καρδιά του κοινού!!!


Συγχαρητήρια σε όλους για την όμορφη παρουσίαση!!!



Η διασκέδαση μέσα από την χορευτική εκπαίδευση στις σχολές χορού Apollon έχει πρωταγωνιστικό ρόλο!!! Πέρα από τα Εβδομαδιαία, θεματικά Parties, τις Επίσημες Δεξιώσεις με τις Χορογραφίες παρουσίασης, τις Εκπαιδευτικές Εκδρομές και τα Εποχιακά Happenings, ή τα Μηνιαία Events, δίνεται η ευκαιρία στους μαθητές να βιώσουν την εμπειρία ενός Διαγωνισμού χορού!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται...
και μας καλεί να λάβουμε μέρος
στον Μεγάλο Τελικό του για το 2015 – 2016!!!

Ο Απρίλιος έφτασε και οι Διαγωνιστικές Χορογραφίες των μαθητών ξεκίνησαν...
Εσείς, δηλώσατε συμμετοχή;;;


Δείτε επίσης:

http://apollondancestudio.blogspot.gr/2015/05/h-shmasia-ths-anapnohs-sto-xoro.html
Μάθετε πως βοηθάει η αναπνοή μας
ενώ χορεύουμε!!!
Μάθετε πως μπορείτε να αυξήσετε
τις χορευτικές αποδόσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου