Google+

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή για τις σχολές Apollon Dance Studio σημαίνει διασκέδαση, χορός και... Karaoke Party!!!


Το αγαπημένο θεματικό πάρτι όλων μας έρχεται!!! 
Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, η σχολή του Ιλίου, μας περιμένει να μοιραστούμε υπέροχες στιγμές, γεμάτες χορό και τραγούδι!!!

Μία τεράστια λίστα από ελληνικά και ξένα χορευτικά τραγούδια, μας περιμένει!!! Μας καλεί να ξεδιπλώσουμε και το φωνητικό μας ταλέντο και να διασκεδάσουμε, χορεύοντας, με τις δικές μας επιλογές!!!

Karaoke, η ιστορία της διαδραστικής ψυχαγωγίας που λατρεύτηκε!!!

Από την αρχή της δεκαετίας του 1960, η παραγωγή μουσικής, ξεκίνησε να προετοιμάζει ηχογραφήσεις που περιείχαν μόνο την μουσική, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να ολοκληρωθεί ένα μουσικό κομμάτι για τον τραγουδιστή. Μέχρι και το 1970, οι καλλιτέχνες ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τις μουσικές καταγραφές, με σκοπό την χρήση τους σε ζωντανές παραστάσεις.

Η ιδέα για την δημιουργία ενός είδους παιχνιδιού, δεν άργησε να έρθει! Στην δεκαετία του 1970, τα εστιατόρια και τα κέντρα διασκέδασης, είχαν μηχανές που έμοιαζαν με Jukeboxes! Οι μηχανές λειτουργούσαν με κέρματα και το κοινό επέλεγε το μουσικό κομμάτι που επιθυμούσε να τραγούδήσει!

Μέχρι και την δεκαετία του 1990, το Karaoke διαδόθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο και έγινε το πιο δημοφιλές είδος διασκέδασης!!!

Το Karaoke έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα και να ξεπεράσουν κάθε ανασφάλεια, καθώς χρησιμοποιήθηκε και για θεραπευτικούς σκοπούς σε ψυχοσωματικές παθήσεις!!! Το 2004, ο Ιάπωνας μουσικός, Daisuke Inoue, βραβεύτηκε με Νόμπελ Ειρήνης για την επινόηση του Καραόκε!

Αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης και φαίνεται πως λειτουργεί ευεργετικά όταν συνδυάζεται με την κίνηση του σώματος!!! Λέγεται μάλιστα, πως αποτελεί μέσο εκγύμνασης μυαλού και σώματος και βοηθάει στην άμεση αποβολή άγχους και stress!!! Οι έρευνες έδειξαν πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί με στόχο την αίσθηση της ευεξίας!!!

Σήμερα, αποτελεί έναν ακόμη τρόπο έκφρασης μέσα από τον ρυθμό!!! Ο συνδυασμός του με την κινησιολογία και τον χορό, προσφέρει άμεση ανάπτυξη αρετών και ατομικών προσόντων!!! Έτσι, δεν είναι τυχαίο που για όλους μας στις σχολές Apollon Dance Studio, αποτελεί πλέον ένα λατρεμένο εβδομαδιαίο θεματικό party!!!

Για αυτό θα είμαστε έτοιμοι να εξασκηθούμε στον χορό μας, τραγουδώντας!!!
Το ραντεβού μας ορίστηκε!!!

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και ώρα 21.00
θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Δείτε επίσης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από
τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις μας!
Περιηγηθείτε στη σχολή που
επιθυμείτε και ξεκινήστε κι εσείς
το αγαπημένο σας χόμπι!!!!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου