Google+

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού!!! Η Εθιμοτυπία του χορού, συναντά την Ευγενή Άμιλλα!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, ο πιο εντυπωσιακός διαγωνισμός χορού, πλησιάζει και είμαστε όλοι έτοιμοι να τον απολαύσουμε, μέσα από την αίγλη που χαρακτηρίζει την εθιμοτυπία του χορού!!!

Η ευγένεια και η διακριτικότητα αποτελούν τα βασικά στοιχεία της συμπεριφοράς μας στον χορό! Είναι και τα κύρια συστατικά, που μας οδηγούν στην σωστή εικόνα, αλλά και ότι αφορά την εθιμοτυπία που χαρακτηρίζει μία κοινωνική χορευτική εκδήλωση!!!

Κατά συνέπεια, η ευγενής άμιλλα, είναι ένα ακόμη στοιχείο, που αντανακλά την πιο όμορφη εικόνα μας, όταν συμμετέχουμε σε έναν Χορευτικό Διαγωνισμό, όπως είναι το Απολλώνιο Πρωτάθλημα των σχολών Apollon Dance Studio!

Η εθιμοτυπία του χορού!
Ο χορός αποτελεί μία τέχνη, η οποία περιλαμβάνει τρόπους καθοδήγησης, που μας δείχνουν ποια είναι η σωστή έκφραση σε κάθε περίσταση!
Πέρα από την τεχνική υψηλής ακρίβειας όταν χορεύουμε, η εθιμοτυπία του χορού μας προσδίδει και δεξιότητες κοινωνικές!


Tips για μία σωστή παρουσία σε μία κοινωνική εκδήλωση χορού!
  • Το πιο σημαντικό κομμάτι της ευγένειας, ξεκινάει από την εμφάνισή μας! Ο ταιριαστός ρουχισμός και τα χορευτικά υποδήματα είναι τα σημεία που δείχνουν ότι είμαστε έτοιμοι για χορό!
  • Ένα λαμπερό χαμόγελο αρκεί για να προσελκύσουμε έναν χορευτικό παρτενέρ, αλλά και μία ευχάριστη συζήτηση!
  • Οι καβαλιέροι χρειάζεται να είναι προστατευτικοί με τις ντάμες τους και να τις αναδεικνύουν σε κάθε χορευτική κίνηση!
  • Οι ντάμες ακολουθούν θετικά τις χορευτικές κινήσεις και δεν αρνούνται καμία πρόσκληση στην πίστα!
Οι κανόνες καλής συμπεριφοράς δεν αποτελούν κομμάτι που αφορά μόνο μία κοινωνική εκδήλωση χορού, αλλά και κάθε μας επαφή με τον χορό! Ένα Ιδιωτικό, ή ένα Ομαδικό μάθημα χορού, είναι εξίσου σημαντικό και χρειάζεται να ακολουθούμε την εθιμοτυπία του χορού σε κάθε μας βήμα!

Ευγενής Άμιλλα!
Η ευγένεια και η διακριτικότητα, μας οδηγούν και σε ένα ακόμη χαρακτηριστικό, που αφορά κυρίως έναν Διαγωνισμό Χορού! Η ευγενής άμιλλα προϋποθέτει πως μέσα μας, υπάρχει ως κίνητρο η κοινή εξέλιξη με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Όλοι οι χορευτές, επιθυμούμε την διάκριση, γιατί αυτό μας δείχνει πως εξελιχθήκαμε περισσότερο! Η ευγενής άμιλλα, μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε την γενική κατάταξη και να αποδεχθούμε τη νίκη κάποιου συγχορευτή μας, ως κοινή ανοδική πορεία!!!

Η συμμετοχή μας σε Χορευτικές εκδηλώσεις, όπως είναι και το Απολλώνιο Πρωτάθλημα, μας βοηθούν να αποκτήσουμε εμπειρίες και να εξελιχθούμε στις πιο σημαντικές κατηγορίες προσόντων, που αφορούν εμάς τους ίδιους, αλλά και την σχέση μας με το περιβάλλον μας!!!

Ακόμη και σαν κοινό, μπορούμε να διακρίνουμε την μαγεία γύρω από μία χορευτική δεξίωση! Μία μεγάλη ευκαιρία να την βιώσουμε πλησιάζει, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα ξεκινά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου