Google+

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού 2016-2017... ΕΦΤΑΣΕ!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα βρίσκεται κοντά μας!!! Η Παρασκευή 21 Οκτωβρίου έφτασε και όλοι ανυπομονούμε για τις θεαματικές χορογραφίες, αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα!!!

Φαίνεται πως όλες οι ομάδες και τα ζευγάρια των σχολών Apollon Dance Studio, υπόσχονται πως θα φέρουν την πρωτιά στην αγαπημένη τους σχολή!!!

Οι συμμετέχοντες, πέρα από τα πλούσια χορευτικά δώρα που διεκδικούν, διαγωνίζονται και για την καλύτερη βαθμολογία της σχολής τους!

Οι ετήσιοι πίνακες της βαθμολογίας για το Απολλώνιο Πρωτάθλημα 2016-2017, έχουν βρει την θέση τους, στην αίθουσα χορού, κάθε σχολής! Δάσκαλοι και μαθητές περιμένουν να σημειώσουν την τελική κατάταξη σε όλες τις κατηγορίες και όλοι είναι σίγουροι πως θα κατακτήσουν την υψηλότερη βαθμολογία!!!

Ποια θα είναι η πορεία του Απολλώνιου Πρωταθλήματος φέτος;;;

Οι σχολές της Πετρούπολης και της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι σίγουρες, πως θα ξεκινήσουν δυναμικά και θα αρχίσουν να αφήνουν πίσω τους την 4η και την 5η θέση!!! Οι σχολές του Ιλίου, της Μεταμόρφωσης και των Αγίων Αναργύρων παραμένουν σταθερές στην άποψη ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να τις προσπεράσει!!!

Άραγε, η σχολή του Ιλίου, θα κάνει πάλι την έκπληξη στο τέλος της χρονιάς και θα πάρει το κύπελλο του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, μέσα από τα χέρια της σχολής των Αγίων Αναργύρων;;;

Μήπως η νέα συμμετοχή της σχολής χορού Apollon στο Περιστέρι, αποδειχθεί μία δύναμη που θα μας εντυπωσιάσει, στο ξεκίνημά της;;;

Το νέο μέλος των σχολών Apollon Dance Studio, η σχολή στο Περιστέρι, αναμένεται να κάνει θεαματική είσοδο στο Β' μέρος του Απολλώνιου Πρωταθλήματος, το Fun Carnival Dancing!!!

Το σίγουρο είναι πως απόψε μας περιμένει μία μοναδική βραδιά, που πρόκειται να μας αφήσει τις πιο δυνατές χορευτικές αναμνήσεις!!! Χορός για όλους, πλούσια χορευτικά δώρα, και φυσικά, η θετική και ανεβασμένη διάθεση που διακρίνει κάθε χορευτική εκδήλωση των σχολών Apollon Dance Studio!!! Για αυτό, θα είμαστε όλοι εκεί!!!!

Το Απολλώνιο Πρωτάθλημα Χορού ξεκινάει
και η χρονιά αναμένεται
γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές!!!!



Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους και...

Καλή μας διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:

Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους
Διαγωνισμούς Χορού!
Οι αγαπημένοι μας μαθητές, 
η Γλυκερία και ο Γιάννης, μας 
διηγούνται  την εμπειρία τους
από τους Διαγωνισμούς Χορού!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου