Google+

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τι συμβαίνει όταν η διασκέδαση συναντά το χορευτικό παιχνίδι;;; Έρχεται το Welcome Back Baby Party των σχολών χορού Apollon!!!


Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχόμαστε τους μικρούς μας χορευτές, σε ένα πάρτι έκπληξη!!! Η σχολή χορού Apollon στη Νέα Φιλαδέλφειας, μας περιμένει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 18.00!!!

Μαζί με τους μικρούς μας φίλους, ανυπομονούμε να νιώσουμε κι εμείς παιδιά και να
ξεφαντώσουμε μαζί τους σε Latin, Ευρωπαϊκούς, Μοντέρνους και Ελληνικούς ρυθμούς!!! Φυσικά, μέσα από τις αγαπημένες μας μελωδίες, δεν θα λείψει και το χορευτικό παιχνίδι!!!

Ο χορός ξεκινάει και το χορευτικό Stretching, που μικροί και μεγάλοι έχουν αγαπήσει, έρχεται να δώσει την πιο δυναμική εκκίνηση για την χορευτική χρονι'ά 2016-2017!!!

Μέσα από την χοροκίνηση και το χορευτικό Αλφάβητο, θα γράψουμε νέες προτάσεις με το σώμα μας και θα συζητήσουμε για όλες τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες!!! Οι αριθμοί που χορεύουν, θα μας συνοδεύσουν για να υπολογίσουμε τα αμέτρητα παιχνίδια και τους χορούς που θα ακολουθήσουν!!!

Οι αγαπημένες μας χορογραφίες Fun-Play-Dance, αποτελούν την μεγαλύτερη έκπληξη, αλλά και την ευκαιρία για ομαδικό χορό στον καθρέφτη!!! Και ποιος ξέρει; Μπορεί να αποτελούνται και από αριθμούς, ή γράμματα!!!

Ποιες είναι οι χορευτικές δραστηριότητες που ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους;;;

Οι λιλιπούτειοι χορευτές μας, απολαμβάνουν μία σειρά από παιχνίδια γεμάτα χορό, φαντασία, αλλά και ατελείωτη διασκέδαση!!! Τα μουσικοχορευτικά μαξιλάρια είναι στην θέση τους και μας περιμένουν όλους να κινηθούμε γύρω τους χορεύοντας! Τα μπαλόνια που χορεύουν, δίνουν πάντα το παρόν και έχουν στολιστεί για να παίξουμε μαζί τους! Το Limbo βρίσκεται στην αίθουσα χορού και περιμένει μαθητές και δασκάλους να κάνουν τις πιο θεαματικές και διασκεδαστικές τους εξορμήσεις!!!

Ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλύτερη πόζα στα αγαλματάκια ακούνητα,
όταν σταματήσει η μουσική;;;


Τα παιδιά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις σχολές χορού Apollon!!! Τα παιδικά πάρτι ξεκινούν και όλοι μας αναμένουμε ανυπόμονα την ημέρα της εβδομάδας που έχουν διοργανωθεί!!! Μαζί με τα παιδιά, γεμίζουμε ενέργεια και θετική διάθεση!

Η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, φοράει τα καλά της και μας υποδέχεται όλους σε ένα party που δεν έχει ξαναγίνει!!! Για αυτό, θα είμαστε όλοι στις 18.00 εκεί!!!

Ένα Baby Party, γεμάτο χρώματα και ζωηρές μελωδίες
περιμένει μικρούς και μεγάλους!!!


Δείτε επίσης:

Μάθετε πως ο χορός συμβάλλει
στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε πως μπορείτε να τονώσετε
την αυτοπεποίθηση σας μέσω του
αγαπημένου σας χόμπι... Του Χορού!!!
Γνωρίζετε την σημασία του χορού
για τα παιδιά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου