Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 – Travelling in Myths - Σχολή Αγίων Αναργύρων!


Ο Έκτορας καλείται να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα και τις πολεμικές ιαχές του, που φοβίζουν τους αντιπάλους του. Σε αυτή την στιγμή του Τρωικού πολέμου, ο Αχιλλέας, έχει μόλις χάσει τον Πάτροκλο, που μεγάλωσε μαζί του σαν αδερφός του! Ποια είναι η ψυχολογία του Έκτορα;;; Ποιο ρόλο θα παίξει η θεά Αθηνά στην μάχη τους;;; Τι θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή τους και να αφήσουν την μάχη;;;

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων έχει την απάντηση!!!

Η θεά Αθηνά - Βεατρίκη, ο Έκτορας - Τίνα, ο Αχιλλέας - Παναγιώτης, αλλά και η μοναδική ωραία Μαρίκα – Χριστίνα, μας ξάφνιασαν ευχάριστα!!! Προκάλεσαν την χαρά και το χειροκρότημα του κοινού και αξίζουν...

Πολλά Συγχαρητήρια!!!

Αχιλλέας και Έκτορας!!!
Ο Αχιλλέας γεμάτος θυμό για τον χαμό του Πάτροκλου, αψηφά θεότητες και απαιτεί την παρουσία του Έκτορα σε μονομαχία. Κατά τον μύθο, ο Έκτορας, ενώ είχε αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα, γέμισε αρνητικά συναισθήματα. Τότε, η θεά Αθηνά, παίρνοντας την μορφή του Δειηφόβου, τον πείθει να αγωνιστεί με τον ίδιο στο πλευρό του. Η δύναμη που του υποσχέθηκε, δεν βρέθηκε ποτέ κοντά του, με αποτέλεσμα να χάσει την μάχη και να συρθεί το σώμα του με πανηγυρισμούς έξω από τα τείχη της Τροίας.

Η Απολλώνια εκδοχή του Μύθου!!!
Από την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, η ιστορική μάχη των δύο πολεμιστών, συνοδεύτηκε από Rock κινήσεις μάχης με σπαθιά και την Αθηνά να προτρέπει στο να μην σταματήσει. Όμως η υπέροχη Μαρίκα, εμφανίζεται από το πουθενά και ανατρέπει τα δεδομένα!!! Η πολεμική μάχη μετατρέπεται σε ερωτική διεκδίκηση της όμορφης κοπέλας!!! Μία υπέροχη και άκρως ευχάριστη έκβαση, που άφησε τις πιο όμορφες εικόνες σε κοινό και κριτές!!!

Συγχαρητήρια για την όμορφη χορευτική δημιουργία!!!

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, είμαστε σίγουροι πως μας επιφυλάσσει μοναδικές χορογραφίες για τα επόμενα θεματικά πάρτι του Fun Carnival Dancing 2017 και θα μας ξεσηκώσει!!!

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και αναμένουμε να την ακούσουμε και να την δούμε στην Βραδιά Αγάπης-Καψούρας, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου!!!

Η Pre-Valentine's βραδιά έρχεται!!!
Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, θα είμαστε όλοι εκεί!!! 


Δείτε επίσης:

Μάθετε περισσότερα για το
Tropical Night!
Μάθετε χρήσιμες συμβουλές
για την Κίνηση των Χεριών
στον χορό!
Ενημερωθείτε για τα
Μαθήματα Χορού στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου