Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Valentine's ΚΑΨΟΥΡΑ Karaoke Party - Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας!!!


Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και το θεματικό πάρτι του Fun Carnival Dancing, γέμισε καρδιές και λουλούδια!!! Στην σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, φαίνεται να γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας!!! Ένα φιλί, μια “καλημέρα”, δημιούργησαν μία σχέση και έκαναν την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας να ανέβει στα σύννεφα!!!

Τι πραγματικά συνέβη, θα μας το δείξει το βίντεο που ακολουθεί!!!



Από την σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, οι: Ιωάννα, Πωλίνα, Εύα, Κωνσταντίνα, Σόλων, Δημήτρης και Στυλιανός, μας έδειξαν ότι η καψούρα σε κάποια ζευγάρια δεν τελειώνει ποτέ. Κρατά από την πρώτη ματιά έως το τέλος... Και εκφράζεται με διάφορους τρόπους!!!

Φυσικά, στην περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας, τα βέλη του έρωτα πέτυχαν την 1η θέση!!! Όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν από 300 πόντους ο καθένας!!!

Τα αγγελάκια του έρωτα στοχεύουν και το γλέντι ξεκινάει!!! Πού μας οδηγεί;;; Στην πιο ξεσηκωτική, αλλά και συγκινητική ιστορία αγάπης, που άφησε ιστορία στις σχολές χορού Apollon!!! Ένα νεαρό ζευγάρι γνωρίζεται και ερωτεύεται!!! Από το πρώτο ραντεβού, μέχρι να γεράσουν, είναι ακόμη μαζί και αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει μαζί!!!

Μία ενωμένη ομάδα, όπως και αυτή της Νέας Φιλαδέλφειας, μας δίδαξε πως ο έρωτας έχει διάφορες διακυμάνσεις, αλλά στο τέλος, η αγάπη είναι αυτή που μένει!!!

Η ρομαντική φιγούρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!
Ένας καθολικός που έζησε τον 3ο αιώνα και έχει μείνει στην ιστορία ως ο προστάτης των ερωτευμένος, αλλά ως ένας ρομαντικός ήρωας! Αναφέρεται πως, πέρα από τα νεαρά ζευγάρια που πάντρευε, είχε βοηθήσει και φυλακισμένους του Ρωμαίου Αυτοκράτορα Κλαύδιου του Β', να δραπετεύσουν από την άδικη φυλάκιση.

Η αγάπη μένει και αυτό φαίνεται στην κατάληξη κάθε ιστορίας! Εμείς, στις σχολές χορού Apollon, μαζί με όλες τις χορευτικές μας ομάδες, το εκφράζουμε μέσα από την κίνηση και την έκφραση, σε κάθε μορφή της!!! Ένα αντιπροσωπευτικό μας κομμάτι, είναι και η ομάδα από την σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας!!!

Έπειτα από μία τέτοια επιτυχία, περιμένουμε με μεγάλη χαρά να παρακολουθήσουμε και την μεγάλη χορογραφία που έχουν ετοιμάσει για την Champion's Thriller Night!!!

Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου
θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Ολόθερμα συγχαρητήρια στη σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας και...
Καλή Επιτυχία!!!


Δείτε επίσης:

Εσείς γνωρίζετε για την συμβολή
του χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας;
Δείτε παρακάτω...
Κάθε χορός κι ένας ρόλος!
Μια διαφορετική ερμηνεία!
Μάθετε περισσότερα...
Μάθετε περισσότερα για την σημασία
της αναπνοής ενώ χορεύουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου