Google+

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Οι Πειρατές και οι Γοργόνες ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ!!! Το 1ο πάρτι του Fun Carnival Dancing… ΞΕΚΙΝΑ!!!

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ!!!!

Το Fun Carnival Dancing ξεκίνησε και όλοι μαζί κάναμε την αρχή ντύνοντας την αγαπημένη μας σχολή στα αποκριάτικα της και φυσικά… ξεφαντώσαμε στους αγαπημένους μας καρναβαλίστικους ρυθμούς!!!

Η Προγνωστική Ψηφοφορία έχει ανοίξει και είμαστε έτοιμοι όλοι να ψηφίσουμε την πιο… όμορφη… ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ σχολή!!!!!!!!

Η διασκέδαση τώρα ΞΕΚΙΝΑ!!!!!!!!
Το 1ο θεματικό χορευτικό πάρτι του καρναβαλιού έφτασε και είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στα βάθη της Καραϊβικής και των ωκεανών!!! Οι Πειρατές βγήκαν στα ρηχά και οι Γοργόνες είναι έτοιμες να τους σαγηνεύσουν με τις μοναδικές τους μελωδίες και τις αισθησιακές τους φιγούρες!!!! Άραγε, ο Captain Hook και το πλήρωμα του θα μπορέσουν να αντισταθούν;;; Τι περιμένει τον Jack Sparrow και το πλήρωμα του Μαύρου Μαργαριταριού;;; Οι Ιρλανδοί Κουρσάροι φωνάζουν «Υψώστε τα πανιά» και σαλπάρουν μεθυσμένοι για το Ιλιακό Πέλαγος και… όλοι μαζί ξεφαντώνουν στο 1ο Fun Carnival Dancing Party…

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!!!!!!!!

Άραγε ποια θα είναι η αμφίεση που θα τραβήξει τα βλέμματα των κριτών και θα κερδίσει τους περισσότερους πόντους στον Διαγωνισμό Καλύτερης Αποκριάτικης Ενδυμασίας;;;

Ποια θα είναι η σχολή που με την μοναδική της καρναβαλίστικη χορευτική εμφάνιση θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου;;;;

Θα το μάθουμε την Τετάρτη 08.02.17 στο πιο διασκεδαστικό πάρτι των αποκριών!!! Η σχολή του Ιλίου μας περιμένει στις 21:00 με αποκριάτικους ρυθμούς για να ξεφαντώσουμε και να διασκεδάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε στην πιο διασκεδαστική γιορτή!!!

ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Η διασκέδαση μας δεν τελειώνει εδώ!!! Την Παρασκευή είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε μέσα από την ελληνική μυθολογία και να αναβιώσουμε μαζί, με τη καρναβαλίστικη διάθεσή μας, τα Ομηρικά Έπη!!!!

Και κυρίως… μια μέρα πριν την γιορτή των Ερωτευμένων, γιορτάζουμε τραγουδώντας τα αγαπημένα μας ΚΑΨΟΥΡΟτράγουδα στο Pre-Valentines Party!!!

Επειδή όμως, διασκέδαση χωρίς φαγητό, κρασί και χορό ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, το Στέκι του Απόλλωνα ανοίγει τις πόρτες τους και μας υποδέχεται με τους πιο απολαυστικούς μεζέδες και τον αγαπημένο μας ελληνικό κινηματογράφο για να γελάσουμε μέχρι δακρύων με τα πιο ξεκαρδιστικά χορευτικά σκετς που έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι μας μαθητές!!!

Η Παρασκευή φτάνει και ο Freddy Krueger μαζί με τον Jason και τον Τσάκι μας περιμένουν για να μας κόψουν την ανάσα και να μας δώσουν ανατριχίλες σε μια βραδιά απείρου…. ΤΡΟΜΟΥ!!! Champion’s THRILLER Night!!!

Καρναβάλι σημαίνει διασκέδαση και ξεφάντωμα άνευ ορίων… και στις σχολές μας το γιορτάζουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου