Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Travelling in Myths - Σχολή Μεταμόρφωσης!


Η αρπαγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρη έγινε η αφορμή του Τρωικού Πολέμου. Πως όμως ο Πάρης κέρδισε την καρδιά της και κατάφερε να την πάρει κοντά του στην Τροία; Πως γεννήθηκε αυτός ο αμοιβαίος έρωτας;;; Η ομάδα της Μεταμόρφωσης μας έδωσε την απάντηση!!!



Απολαύσαμε τους: Ρούλα, Άλκιστις, Δήμητρα, Βασιλική, Μένια, Παρασκευή, Σωτηρία, Ρένα, Χρήστο, Ιωάννη, Μάκη και Χρήστο!!! Η πανέμορφα ερμηνευμένη ιστορία τους, τους έδωσε το εισιτήριο για την 2η θέση!!! Ο καθένας τους κέρδισε από 200 πόντους!!!

Η αρχή του Τρωικού πολέμου και η αρπαγή της ωραίας Ελένης!!!
Η Έριδα, έδωσε ένα χρυσό μήλο, όπου αναγραφόταν “στην κάλλιστη”. Το γνωστό “μήλο της Έριδος, δημιούργησε την διαμάχη μεταξύ της Ήρας, της Αθηνάς και της Αφροδίτης, για το ποια είναι η πιο όμορφη. Ο Ζευς, για να βοηθήσει στην λύση, τις έστειλε στον Τρώα πρίγκιπα Πάρη, ο οποίος επέλεξε την θεά Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη, για να τον ανταμείψει, του χάρισε τον έρωτα της ωραίας Ελένης, που αποτελούσε την πιο όμορφη θνητή! Η Ελένη, σύζυγος του Μενέλαου, του βασιλιά της Σπάρτης, τον ακολούθησε στην Τροία. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθεί ο αδερφός του Μενέλαου, ο Αγαμέμνονας, που ήταν ο βασιλιάς των Μυκηνών, για εκστρατεία ενάντια στους Τρώες.

Η κρίση του Πάρη και η χορευτική αρπαγή της ωραίας Ελένης από την σχολή της Μεταμόρφωσης!!!
Μέσα από υπέροχες χοροκινητικές πόζες που ακολουθούσαν την μουσική, οι 3 θεές του Ολύμπου, πλησίασαν τον πρίγκιπα Πάρη και τον προκαλούν να επιλέξει την καλύτερη. Η σκηνή μεταφέρεται στην αίθουσα του βασιλιά Μενέλαου, όπου οι ελληνικοί Λαϊκοί χοροί δημιούργησαν το πιο ξεσηκωτικό κλίμα στην αίθουσα της σχολής του Ιλίου!!!

Με το “Ραβασάκι” του Γιώργου Τσαλίκη, ο Πάρης πλησιάζει την ωραία Ελένη και το κέφι έχει ανάψει για τα καλά στην παρουσίαση, αλλά και στο κοινό!!!

Κάπου εκεί, ο Μενέλαος, αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, αλλά είναι πλέον αργά... Γιατί, η σχολή της Μεταμόρφωσης, είχε ήδη κατακτήσει την 2η θέση στον χορευτικό διαγωνισμό!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Έπειτα από τα πρώτα επιτυχημένα θεματικά πάρτι του Fun Carnival Dancing 2017, είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε την βραδιά της Τσικνοπέμπτης και να διασκεδάσουμε με χορό και καλές ελληνικές ταινίες!!!

Τι να μας έχουν ετοιμάσει οι μαθητές από την σχολή της Μεταμόρφωσης για την βραδιά;;; Θα διατηρήσουν μία θέση στο βάθρο των νικητών;;;

Η Τσικνοπέμπτη, 16 Φεβρουαρίου πλησιάζει!!!


Εσείς δηλώσατε την συμμετοχή σας;;; 


Δείτε επίσης:

Διασκεδάστε με την αγαπημένη σας
μουσική και βίντεο μέσα από την
Apollon WebTV!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Μάθετε πως ο χορός βοηθάει στο να
φαινόμαστε πιο κομψοί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου