Google+

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Fun Carnival Dancing 2017 - Πειρατές και Γοργόνες!!! Οι Μεγάλοι Νικητές της χορευτικής βραδιάς!!!


Οι πειρατές και οι γοργόνες βγήκαν στην στεριά και χόρεψαν παρέα με τα πιο φανταστικά πλάσματα του βυθού!!! Οι μοναδικές χορογραφίες από όλες τις σχολές χορού Apollon, άφησαν μικρούς και μεγάλους με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!!!

Το 1ο θεματικό πάρτι για το Fun Carnival Dancing 2017 στέφθηκε με επιτυχία και αποτέλεσε την πιο δυναμική εκκίνηση που πέρασε από την ιστορία του!!!

Από την πίστα της σχολής Apollon Dance Studio Ίλιον, παρέλασαν ναυαγοί, ο Αστερίξ με τους Βίκινγκς, ο Κάπτεν Χουκ, οι Μικρές Γοργόνες και πολλοί ταξιδιώτες και λάτρεις της απέραντης θάλασσας!!!

Ποιοι ήταν όμως οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς που έκαναν την πιο θεματική είσοδο;;;

Οι νικητήριες σχολές για το Pirate Party!!!
Στην 1η θέση, με 300 πόντους ανά συμμετέχοντα, βρέθηκε η σχολή της Μεταμόρφωσης!!!
Η ομάδα της Μεταμόρφωσης, μας παρέσυρε και μας ξεσήκωσε με τα εναλλασσόμενα μουσικοκινητικά της μοτίβα και κέρδισε τις εντυπώσεις!!!

Στην 2η θέση, με 200 πόντους ανά συμμετέχοντα, ανέβηκε η σχολή της Πετρούπολης!!!
Οι πειρατίνες και οι γοργόνες της Πετρούπολης, μας έδειξαν μία σειρά από χορούς, γεμάτους πάθος και κέφι, που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτές!!!

Στην 3η θέση, με 100 πόντους ανά συμμετέχοντα, μπήκε η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας!!!
Μία πανέμορφη ιστορία αγάπης, ανάμεσα στις πειρατίνες και τους... γοργόνους, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και μας δημιούργησε υπέροχες εικόνες!!!

Με πολύ μικρή διαφορά, στάθηκαν λίγο πιο πίσω, οι σχολές του Ιλίου και των Αγίων Αναργύρων, που μας ταξίδεψαν σε υπέροχες θαλασσινές ιστορίες, όπως αυτή του Αστερίξ με τους Βίκινγκς και του Πίτερ Παν!!! Είναι ακόμη η αρχή, και είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα σε κάθε θεματικό πάρτι του Fun Carnival Dancing, θα είναι ανατρεπτικά!!!

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους!!!

Οι μαθητές που κέρδισαν την καλύτερη αμφίεση του Pirate Party!!!

Στην 1η θέση: Η μοναδική πειρατίνα, Κατερίνα από την σχολή του Ιλίου, που με την φανταστική της εμφάνιση, σύλλεξε 300 πόντους!!!

Στην 2η θέση: Η υπέροχη παπαγαλίνα, Μένια από την σχολή της Μεταμόρφωσης, που έκανε τους κριτές να της χαρίσουν 200 πόντους!!!

Στην 3η θέση: Η γλυκιά πειρατίνα, Ιωάννα από την σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, που κέρδισε, μαζί τις εντυπώσεις, 100 πόντους!!!

Συγχαρητήρια σε όλους σας!!!

Όλες οι εμφανίσεις ήταν εντυπωσιακές και ανυπομονούμε να έρθει η Παρασκευή και να μασκαρευτούμε ξανά!!! Αυτή τη φορά, Ταξιδεύοντας μέσα στους Μύθους της Αρχαίας Ελλάδας!!!

Ποιες σχολές χορού Apollon θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις;;;
Ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές της επόμενης βραδιάς;;;

Η Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου πλησιάζει!!!
Μαζί της, το...
Travelling in Myths Party!!!

Μην λείψει κανείς!!!


Δείτε επίσης:

Ενημερωθείτε για την σημασία της
χορογραφίας στην χορευτική εξέλιξη!
Χορός... Μια ιστορία χωρίς λόγια!
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη καιτα συναισθήματα που αποκομίζουμε
μέσω του χορού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου