Google+

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Travelling in Myths!!! Οι Νικητές της βραδιάς που μας παρέσυρε στην ιστορία μέσα από τον χορό!!!


Οι σχολές χορού Apollon, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν να μας περάσουν μέσα από την ιστορία του Τρωικού πολέμου!!! Υπέροχες παρουσίες πέρασαν από την πίστα της σχολής του Ιλίου και εντυπωσίασαν κοινό και κριτές, για μία ακόμη φορά!!! Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις της βραδιάς;;; Ποια σχολή ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου;;;

Ο Αγαμέμνωνας, η ωραία Ελένη, αλλά και οι ηρωικοί Αργοναύτες, έδωσαν το παρόν!!! Το αποτέλεσμα, φυσικά και ήταν ανατρπτικό, αλλά και η επιλογή των κριτών δύσκολη!!!

Οι Νικήτριες σχολές για το Party που μας ταξίδεψε
στον Τρωικό Πόλεμο!!!

Στην 1η θέση, με 300 πόντους ανά συμμετέχοντα, ανέβηκε η σχολή του Ιλίου!!! Μία εκπληκτική παρουσίαση χοροθέατρου, που αναπαράστησε μία επεισοδιακή επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη!!!

Στην 2η θέση, με 200 πόντους ανά συμμετέχοντα, η σχολή της Μεταμόρφωσης!!! Ένα ακόμη χοροθέατρο που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσίασε την αρχή του Τρωικού πολέμου, με τους χρησμούς και την αρπαγή της ωραίας Ελένης!!!

Στην 3η θέση, με 100 πόντους ανά συμμετέχοντα, η σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας!!! Η μοναδική παρουσίαση της επίθεσης με τον Δούρειο Ίππο, μέσα από ανατρεπτικές, σύγχρονες χοροθεατρικές σκηνές!!!

Ακολούθησαν οι σχολές της Πετρούπολης, με τον Οδυσσέα και τους Αργοναύτες στο νησί της Κίρκης και των Αγίων Αναργύρων, με την αναπαράσταση του Τρωικού πολέμου!!!

Όλες οι σχολές χορού Apollon, αποτέλεσαν δυνατούς διαγωνιζόμενους και τα αποτελέσματα βγήκαν με αποστάσεις αναπνοών!!! Όλοι αξίζουν ένα τεράστιο Μπράβο!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Μέσα από το θέμα του πάρτι, είδαμε να εμφανίζονται και εντυπωσιακές ενδυμασίες!!! 3 μεγάλοι νικητές, πήραν ξεχωριστά πόντους για την αμφίεσή τους!!!

Ποιοι ήταν οι 3 νικητές αμφίεσης για το Travelling in Myths Party;;;

Στην 1η θέση βρέθηκε ο Χρήστος από την σχολή του Ιλίου και κέρδισε 300 πόντους!!!

Στην 2η θέση ανέβηκαν η Βασιλική και ο Χρήστος από την σχολή της Μεταμόρφωσης, με 200 πόντους!!!

Στην 3η θέση ο Στυλιανός από την σχολή της Νέας Φιλαδέλφειας, έκανε μία εμφάνιση έκπληξη και κέρδισε 100 πόντους!!!

Κάθε βραδιά του Fun Carnival Dancing, αποτελεί μία λαμπερή βραδιά, γεμάτη χρώματα και όμορφες παρουσίες!!! Όλοι οι μαθητές αξίζουν Συγχαρητήρια!!! Κάποιοι, χρειάζεται να αναφέρουμε ότι λαμβάνουν για πρώτη φορά μέρος και μας κάνουν όλους, κάθε βράδυ περήφανους!!!

Θερμά Συγχαρητήρια, ξανά και ξανά!!!

Επόμενη στάση του Fun Carnival Dancing 2017, η Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και η Pre-Valentine's-Καψούρα Karaoke βραδιά μας περιμένει!!! Τι έχουν ετοιμάσει οι ομάδες των σχολών χορού Apollon;;;

Το ραντεβού μας στις 21.00, στην σχολή του Ιλίου!!!

Μην λείψει κανείς!!! 


Δείτε επίσης:

Ενημερωθήκατε για τις
Επίσημες Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε κι εσείς για τα οφέλη
που μας προσφέρει η ενασχόληση
με τον χορό!
Μάθετε περισσότερα για τους χορούς
που μπορείτε να διδαχθείτε στις σχολές μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου