Google+

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Pre-Valentine's ΚΑΨΟΥΡΑ Karaoke Party - Σχολή Μεταμόρφωσης!!!


Μία βραδιά πριν την ημέρα των ερωτευμένων και οι Apollon Dance Studio, μαζί με μαθητές και φίλους, έπιασαν τα μικρόφωνα και ξεκίνησαν να τραγουδούν!!!

Με βάση το μουσικό ρεπερτόριο που ακουλουθεί, η καρδιά της Μεταμόρφωσης φαίνεται πληγωμένη. Κάποια “αχάριστη κι αλήτισσα” την έκανε να “ματώσει”. Πίνει την υγεία της και έχει βρεθεί “λιώμα σε γκρεμό” από το ποτό. Έτσι, βάζει “φωτιά στα Σαββατόβραδα”, απορώντας αν αισθάνεται τύψεις!

Ας τους απολαύσουμε ξανά!!!


Τι θα πει καψούρα; Έχει όριο ηλικίας; Έχει συγκεκριμένο φύλο; Ή μήπως επάγγελμα; Η σχολή της Μεταμόρφωσης βρέθηκε κοντά μας για να μας εξηγήσει τι σημαίνει η λέξη “καψούρα”... Χωρίς πολλά λόγια... Οι πράξεις αρκούν!!! Ένα μεγάλο μπράβο στους: Παρασκευή, Βασιλική, Σωτηρία, Μένια, Δήμητρα, Ρούλα και Χρήστο!!! Κατέκτησαν την 3η θέση, αλλά και 100 πόντους ο καθένας!!!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης, μας μετέφερε το κλίμα της “καψούρας” και μας έκανε να θέλουμε και εμείς να μπούμε στην σειρά για να δώσουμε μία “παραγγελιά” στον ραδιοφωνικό σταθμό!!! Όλοι μας νιώσαμε την Μαρία με το “Απορώ” του Βασίλη Καρρά, Τον Μένιο με το “Ματώνω” της Πέγκυ Ζήνα και τον Θεοδόση με την “Σκοπιά” του Λευτέρη Πανταζή!!! Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με όλους τους πληγωμένους που παρακολουθήσαμε, έτσι και ο εκφωνητής έδωσε το φινάλε με το “Αχάριστη κι αλήτισσα”!!!

Ένας ακόμη θρύλος για τον Άγιο Βαλεντίνο!!!
Λέγεται πως ο Άγιος Βαλεντίνος, ήταν ο προστάτης των ερωτευμένων, καθώς πάντρευε νεαρά ζευγάρια. Με αυτόν τον τρόπο, τα νεαρά αγόρια απέφευγαν την στρατιωτική θητεία. Υπάρχουν κείμενα, που αναφέρουν μάλιστα, ότι παρέμβαινε σε ζευγάρια που καυγάδιζαν, έτσι ώστε να τα ευλογήσει και να παραμείνουν αγαπημένα!

Η ομάδα της Μεταμόρφωσης, παρά το γεγονός ότι μας παρουσίασε μία σειρά από πληγωμένες καρδιές, είναι μία χαρούμενη ομάδα που σε κάθε της εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις και πάντα ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών!!!

Η τελική βραδιά που θα ανακοινωθούν και οι Μεγάλοι Νικητές του Fun Carnival Dancing 2017, πλησιάζει και αναμένουμε την έκπληξη που θα κάνει και η σχολή της Μεταμόρφωσης!!!

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία!!! 

 Δείτε επίσης:

Απολαύστε περισσότερες φωτογραφίες
από τα εβδομαδιαία θεματικά
πάρτυ και τις επίσημες εκδηλώσεις
των σχολών μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου