Google+

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η Καλοκαιρινή μας Εκδρομή... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!

Κυριακή, γιορτή και σχόλη
να 'ταν η βδομάδα όλη!!!
 
Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με τραγούδι, χορό, βόλτες και αστείρευτη διασκέδαση!!!
Την πρώτη Κυριακή του μήνα, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τον χορό μας έξω από τα όρια της Αθήνας!!!

Οι χειμερινές και οι ανοιξιάτικες εκδρομές των σχολών μας, έχουν αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες σε όλους! Ποτέ δεν λείπει το ξέφρενο πάρτυ που διατηρείται πάντα με την ίδια ένταση διάθεσης, από την αρχή, μέρχι και την επιστροφή μας! Κάτι που θυμούνται οι παλαιότεροι μαθητές, και αξίζει να βιώσουν και οι νέοι!!!

Έπειτα, λοιπόν, από τις μονοήμερες αποδράσεις μας στο Ναύπλιο, την Αράχοβα και την Βυτίνα, έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε το όμορφο Ξυλόκαστρο!!! Ένας προορισμός, που μας δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο μας, όπως επιθυμούμε!!! Ένα τοπίο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μας δίνει πάντα την αφορμή να κάνουμε βόλτες, να χαλαρώσουμε, να αποθανατίσουμε όμορφα τοπία, αλλά και να δροσιστούμε με ένα αναζωογονητικό μπανάκι στην υπέροχη θάλασσα!!!

Το πάρτυ και η διασκέδαση, είναι αυτά που ολοκληρώνουν την μοναδική μας Κυριακάτικη εξόρμηση!!! Ξεκινάει από το πρωί, πριν την αναχώρησή μας, όπου κάνουμε μία προθέρμανση για όσα πρόκειται να συναντήσουμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας, όπως, Χασαποσέρβικο, Τσιφτετέλι, που μπορεί να αλλάξει σε RnB και Λάτιν! Αφού φτάσουμε, συνεχίζουμε με όποιον τρόπο θέλουμε στην ελεύθερη ώρα, μέχρι να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά και να απολαύσουμε ένα μοναδικό πάρτι, μαζί με το αναψυκτικό μας!!! Εκεί, χορεύουμε όλους τους αγαπημένους μας χορούς και εξασκούμαστε χορευτικά, με τον πιο ευχάριστο τρόπο, όπως πάντα!!! Στην συνέχεια, επιστρέφουμε, αλλά στον δρόμο, μπορεί να έρθει από το πουθενά, η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μυαλό μας! Οι μαθητές των σχολών χορού Apollon, τις τιμούν πάντα με τραγούδι και χορό, μέσα από αγαπημένες ελληνικές ταινίες, που έχουν αφήσει εποχή!!! 

Φέτος, η Κυριακάτικη, Χορευτική Εκδρομή συνοδεύεται και από πολλές εκπλήξεις!!! Κάποιοι από τους μαθητές, έχουν ετοιμάσει για εμάς, εντυπωσιακές χορογραφίες, που θα μας παρουσιάσουν και εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους!!! Υπόσχονται πως τα εξωτικά και άκρως καλοκαιρινά μουσικά κομμάτια που θα ακουστούν, σε συνδυασμό με τις υπέροχες κινήσεις, θα ξεσηκώσουν και τους απαιτητικούς!!!



Ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε!!! Αλλά όχι μόνοι μας!!! Γιατί αυτή η εκδρομή είναι Guest!!! Αυτό σημαίνει, πως αφιερώνεται σε όλους εσάς, αλλά και τους αγαπημένους σας!!! Οι μαθητές που θα έχουν στην λίστα, +1, +2, +3 και πάνω καλεσμένους, μπαίνουν αυτόματα σε σειρά προτεραιότητας για όμορφα δώρα!!! Οι καλεσμένοι, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς, οι σχολές Apollon Dance Studio, φροντίζουν πάντα να μην φύγει κανείς με άδεια χέρια!
Για αυτό, καλούμε τους φίλους μας, την οικογένειά μας και φοράμε τα πιο άνετα ρούχα και παπούτσια μας και... 


Φύγαμε για Ξυλόκαστρο!!! Καλή μας Διασκέδαση!!!


Εσείς κλείσατε την θέση σας;;;
Επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής σας
και δηλώστε συμμετοχή!!
!

Δείτε επίσης:

Χορός και υγεία!
Ξεναγηθείτε κι εσείς στον υπέροχο 
κόσμο του χορού  και της μουσικής!
Η σημασία του χορού
για τα παιδιά μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου