Google+

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού... ΕΦΤΑΣΕ!!!



Οι Apollo-νιοι Θεοί μας προσκαλούν όλους σε ένα πάρτι γεμάτο διασκέδαση, χορό και γνώση!!!
Άραγε, τι εκπλήξεις να μας έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι!!!

Η Ναυσικά, φόρεσε τα καλά της, και κάλεσε μία ξεχωριστή παρέα κοντά της για να μας υποδεχθεί!!! Έχει ετοιμάσει μία ξεχωριστή λίστα τραγουδιών, που θα συνοδεύσουν τους αγαπημένους μας χορούς, αλλά και εντυπωσιακές εκπλήξεις από αποκλειστικές εμφανίσεις που θα κάνουν μεγάλες προσωπικότητες!!! Το κέφι φαίνεται πως θα κορυφωθεί και η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο!!! Η βραδιά υπόσχεται να μας αφήσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις, γεμάτες διασκέδαση, παιχνίδι και χορό!!!

Ποιοι θα είναι οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της,
και τι θα μας παρουσιάσουν;;; 


Το κυνήγι για τον Χαμένο Θησαυρό έχει ξεκινήσει και οι δύο πρώτοι γρίφοι έχουν δοθεί και αρκετοί έχουν συλλέξει στοιχεία!!! Απόψε, η αναζήτηση θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί ο θησαυρός!!! Οι Θεοί θα πιουν το αμίλητο νερό και θα “μιλούν” μόνο με τον χορό τους! Για να τους αποσπάσουμε ένα στοιχείο ακόμη, πρέπει να ακολουθήσουμε χορευτικά, ότι μας ζητήσουν!!!

Ο στόχος μας είναι να ανακαλύψουμε τις λέξεις-κλειδιά, που θα μας οδηγήσουν στον  
τελικό προορισμό, αλλά και την κατάκτηση του θησαυρού! Οι σωστές απαντήσεις επιβραβεύονται και οι Θεοί των Apollon-ιων σχολών, μας αφήνουν να περάσουμε στο επόμενο στάδιο! 

Ο Δίας και Ήρα καθόρισαν τους κανόνες και θα επιβλέψουν το παιχνίδι!!! Θα παρακολουθούν την κάθε μας κίνηση! Έχουν ορίσει τις θέσεις και τους ρόλους των Θεών και εμείς, καλούμαστε να ξεσκεπάσουμε το μυστήριο που κρύβουν οι γρίφοι τους, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους και αποσπώντας πληροφορίες! Φαίνεται πως θα χρειαστούμε την σοφία της Αθηνάς για να μην πέσουμε σε παγίδες!


Για αυτό, θα είμαστε όλοι στις 21.00
στην σχολή του Ιλίου!!!

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα λύσει τους γρίφους των Apollon-νιων Θεών
και θα κερδίσει τον πολύτιμο θησαυρό;;;

Δεν χάνουμε καιρό! Ετοιμαζόμαστε, καλούμε τους αγαπημένους μας φίλους και σε λίγες ώρες δίνουμε ραντεβού στο πιο ανατρεπτικό πάρτι της χρονιάς και...


Καλή μας Διασκέδαση!!!

Δείτε επίσης:


Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές μας
από τις Επίσημες Χορευτικές
Εκδηλώσεις των σχολών μας!
Δείτε τον Πρώτο Γρίφο για το...
Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού!
Δείτε τον Δεύτερο Γρίφο για το...
Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου