Google+

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Rumba - Tropical Night 2014!


Μέσα από ένα πανέμορφο ταξίδι στην καλλιτεχνική έκφραση που μας προσέφερε η μοναδική βραδιά, αποκομίσαμε τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις!!!

Η Γλυκερία και η Ιωάννα, μας έδειξαν τον τρόπο να αφεθούμε και να νιώσουμε υπέροχα συναισθήματα, μέσα από μία χορογραφία γεμάτη αρμονικές και καλαίσθητες κινήσεις!!!


Πάμε να τις απολαύσουμε!!!


Το χειροκρότημα που πήραν ήταν δυνατό και οι αισθήσεις που άφησαν πολλές!!! Μία χορογραφία που αποτέλεσε υπέρβαση για τις προσδοκίες μας και τις αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!!


Συγχαρητήρια!!!

Η Ρούμπα, αποτελεί έναν από τους Λάτιν χορούς που η ιστορία τους δηλώνει άμεση συγγένεια των πολιτισμικών στοιχείων της Αφρικής, με την Κούβα. Η διαρκής μετακίνηση πλυθησμιακών οκμάδων, λόγω εμπόλεμων καταστάσεων και άλλων γεγονότων, έδωσε στους λαούς την ευκαιρία να μεταδόσουν και να πάρουν πληροφορίες, δημιουργώντας, ή ανανεώνοντας τις παραδόσεις και τα έθιμά τους!

Μέσα από τα ήθη και τις βασικές κινήσεις ενός χορού, ξεκίνησε να δημιουργείται η ανάγκη για έναν τρόπο να “διαιωνιστεί” ένα συναίσθημα και να αποκτήσει χρονική αξία! Κάπου στις αρχές του 1600, δημιουργήθηκε η χοροκίνηση που ήταν βασιμένη σε κάτι που έμοιαζε με “βουβό σενάριο έργου”. Οι κινήσεις των χορευτών ήταν προμελετημένες και ο σκοπός τους ήταν μία μικρή θεατρική παράσταση, που είχε πλοκή! Κάπου εκεί, γεννήθηκε και η έννοια της χορογραφίας! Η τέχνη της χορογραφίας αναπτύχθηκε με την πάροδο των χρόνων και έρχεται στην σημερινή εποχή, ως ένας ζωντανός συμβολισμός διαφορετικών θεμάτων, που ακολουθεί την φαντασία του χορογράφου, εναρμονισμένη με την μελωδία!


Οι πληροφορίες ενός χορού, περιλαμβάνουν ιστορικά γεγονότα, χαρακτηριστικά και κινησιολογία, που μπορεί κάποιος να διδαχθεί πιο γρήγορα μέσα από μία χορογραφία!!! Οι σχολές χορού Apollon, δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές τους να πάρουν όση γνώση μπορούν, αφού οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν, λαμβάνουν χώρα σε κάθε εποχή του χρόνου!

Μέσα από Διαγωνισμούς Χορού, όπως το Απολλώνιο Πρωτάθλημα και χορευτικές δεξιώσεις, όπως το Trophy Ball και το Tropical, έχουνν όλοι τη ευκαιρία να συμμετέχουν σε Ιδιωτικές και Group χορογραφίες, παίρνοντας ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τους αγαπημένους τους χορούς!!!

Η εξειδίκευση, και η εκπαίδευση για μία χορογραφία, όμως, δεν περιορίζεται στην παρουσίασή της, σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, αλλά μπορεί να γίνει και σαν επιπλέον μάθημα, που σκοπό έχει την καλύτερη και γρηγορότερη χορευτική εξέλιξη! Η παρουσίαση μίας χορογραφίας, στις σχολές μας, πλέον, μπορεί να γίνει και σε ειδικά θεματικά, εβδομαδιαία parties, αλλά και στις ημερήσιες εκδρομές μας!!!


Όλο το έτος στις σχολές Apollon Dance Studio, κρύβει ευκαρίες να χορέψουμε και να πάρουμε περισσότεερη γνώση διασκεδάζοντας!!!

Η επόμενη επίσημη βραδιά, Tropical Night 2016, έχει παραλάβει την σκυτάλη και οι προετοιμασίες της έχουν ξεκινήσει!!! Μας επιφυλάσσει εκπληκτικές χορογραφίες από μαθητές και δασκάλους, αλλά και έναν χορευτικό διαγωνισμό έκπληξη!!!

Η σχολική χρονιά 2015 – 2016, αναμένεται να μας αφήσει με τις πιο εντυπωσιακές εικόνες!!!



Δείτε επίσης:

Ενημρωθείτε κι εσείς για την
συμβολή του
χορού στην ανάπτυξη της πειθαρχίας!
Μάθετε κι εσείς τις επιδράσεις
που ασκεί ο χορός στην
προσωπικότητά μας!
Γίνετε ακόμα καλύτερη
ντάμα ακολουθώντας
τις πολύτιμες συμβουλές ακολούθησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου