Google+

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Rumba - Tropical Night 2014!


Θέαμα, αίγλη, χάρη και λάμψη είναι μόνο μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας που συμβάλλουν στην καλοκαιρινή εκδήλωση των σχολών μας!!!

Tropical Night!!! Η επιβλητική δεξίωση των σχολών μας που κάθε χρόνο μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές και ένα μοναδικό θέαμα!!! Μια βραδιά γεμάτη από χορογραφίες που μας μεταφέρουν στον όμορφο κόσμο του χορού και μας γεμίζουν με μοναδικά συναισθήματα!!!

Στην επαγγελματική χορογραφία που θα παρακολουθήσουμε, οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι, η Σταυρούλα και ο Τρύφωνας μας ταξιδεύουν χορεύοντας στους ρυθμούς του χορού της αγάπης!!!

Ας τους απολαύσουμε μια ακόμη φορά σε αυτή την υπέροχη Rumba!

Η αίθουσα γέμισε με όμορφα συναισθήματα και οι
αγαπημένοι μας δάσκαλοι μας εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους φιγούρες!!!

Στοιχείο κλειδί της χορευτικής ερμηνείας των δασκάλων μας αποτέλεσε η επιτυχία μιας μοναδικής ερμηνεύτριας. Μιας γυναίκας που μας ταξιδεύει ακόμα και τώρα με την υπέροχη φωνή της και τα καταπληκτικά τραγούδια της. Δεν είναι άλλη από την αγαπημένη σε όλους μας Whitney Houston και την μεγάλη επιτυχία της All the man that i need!

Γραμμένο από τους Ντιν Πιτσφορντ και Μαίκλ Γκορ, η γνωστή επιτυχία έκανε το ντεμπούτο της το ενώ αρχικά προοριζόταν για την Λίντα Κρόφορντ. Όταν πέρασε στα χέρια της Γουίτνεϊ Χιούστον την οδήγησε στη υποψηφιότητα για τα Βραβεία Γκράμμυ!!!

Στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση λαμβάνουν χώρα εκτός από τις επαγγελματικές χορογραφίες των δασκάλων μας, και οι ιδιωτικές και επαγγελματικές χορογραφίες των μαθητών μας!!! Κάθε παρουσίαση και ένα μοναδικό θέαμα ερμηνευμένο από την αγάπη των χορευτών μας! Ο κάθε ένας βάζει την δική του πινελιά στην μαγεία που περιβάλλει την βραδιά μας και μας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές!!!

Το Tropical Night 2016 είναι πλέον πολύ κοντά!!! Μαθητές και δάσκαλοι ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν με τις μοναδικές τους φιγούρες και να φτάσουν την βραδιά μας στα ύψη!!!

Άραγε τι μας ετοιμάζουν μαθητές και δάσκαλοι για την Επίσημη Καλοκαιρινή Εκδήλωση των σχολών μας;;; Θα το μάθουμε σύντομα!!!

Το σίγουρο είναι πως όλοι θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε με την ψυχή μας!!!

Γιατί χορός σημαίνει Διασκέδαση και...
Διασκέδαση σημαίνει... Apollon!!!



Δείτε επίσης:

Μάθατε για τις Επίσημες
Χορευτικές Εκδηλώσεις
των σχολών μας;
Μάθετε για τα οφέλη που προσφέρει
μια χορογραφία στον αγαπημένο
σας χορό!
Ενημερωθήκατε για τους
χορούς που διδάσκουν οι σχολές μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου